Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Mutters Makelaardij Vianen, woningverkoop in Vianen en omgeving

Keizerstraat 4, 4132 BA Vianen

Toon alle koopwoningen aangeboden door Mutters Makelaardij Vianen

Over ons

Mutters Makelaardij Vianen

Mutters Makelaardij gelooft in een intensieve, persoonlijke begeleiding in een prettige sfeer. Daarom heeft Mutters Makelaardij representatieve kantoren in de oude kernen van Heukelum, Meerkerk en Vianen. Een warme omgeving om de zakelijke kant te bespreken van het huren en verhuren of de aan- of verkoop van uw huis. Daarbij zijn de kantoren gelegen in een van de mooiste gebieden van Nederland: ‘Het Rivierengebied’ , ‘De Alblasserwaard ‘ en ‘De Vijfheerenlanden’. Goed bereikbare locaties onder de rook van Utrecht en in de driehoek van de snelwegen A2, A27 en A15.

VBO Makelaar

Mutters Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden.

Service

Mutters Makelaardij koppelt zijn uitgebreide service en kwaliteit aan de inzet van moderne technieken. Uw woning wordt op vele landelijke websites gepresenteerd. Daarnaast gebruiken wij j extra digitale hulpmiddelen om woningen mooi te presenteren en zowel kopers/huurders als verkopers/verhuurders goed van dienst te zijn.

U wordt altijd goed geïnformeerd over de voortgang! Natuurlijk vergeet Mutters Makelaardij de traditionele etalagepresentatie niet.

Begeleiding

Het aan- of verkopen en het huren of verhuren van een huis is – ook juridisch gesproken – beste een complex proces. Wij begeleiden u persoonlijk, zorgvuldig en deskundig. U kunt er zeker van zijn dat wij u behoeden voor valkuilen Indien het in uw programma past rijden wij u bij het bezichtigen van een object graag naar de locatie. Zo kunnen wij de karakteristieke eigenschappen van de omgeving tonen. Het gaat tenslotte niet alleen om de woning, maar ook om de woonomgeving. Als u een dringende vraag heeft, kunt u die altijd stellen. Wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar. Mutters Makelaardij organiseert bezichtigingen bij voorkeur op momenten dat u alle tijd heeft en ontspannen een woning kunt bekijken (ook ’s avonds of in het weekend). Mutters Makelaardij biedt u een ongekende, persoonlijke service.

Mutters Makelaardij Vianen: Waarborg tot betrokkenheid, tel ***********