Pararius Huurwoningen

De Witte Garantiemakelaars, woningverkoop in Vlaardingen en omgeving

Korte Hoogstraat 4 A, 3131 BK Vlaardingen

Toon alle koopwoningen aangeboden door De Witte Garantiemakelaars

Over ons

Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning.

In Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Maasland is De Witte Garantiemakelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheekadvies.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop en aankoop van uw woning komt kijken.

Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Ferry Nefkens
  Ferry Nefkens
  Verkoopmakelaar
 • Ysolde Houdijk
  Ysolde Houdijk
  Verkoopmakelaar
 • Miep Groeneveld
  Miep Groeneveld
  Commercieel medewerker
 • Angela Odijk
  Angela Odijk
  Commercieel medewerker
 • Evi Dobbelstein
  Evi Dobbelstein
  Commercieel medewerker

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door De Witte Garantiemakelaars