De Witte Garantiemakelaars

Vlaardingen

Woningverkoop in Vlaardingen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning.

In Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Maasland is De Witte Garantiemakelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheekadvies.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop en aankoop van uw woning komt kijken.

Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om u op professionele wijze te helpen.

Wie zijn wij?

Ferry Nefkens

Verkoopmakelaar

Ysolde Houdijk

Verkoopmakelaar

Miep Groeneveld

Commercieel medewerker

Angela Odijk

Commercieel medewerker

Evi Dobbelstein

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Curaçaolaan 136

€ 225.000 k.k.

Keesomstraat 26

€ 189.500 k.k.

Lepelaarsingel 332

€ 250.000 k.k.

Roemer Visscherstraat 136

€ 239.500 k.k.

Hugo de Vriesstraat 127

€ 339.000 k.k.

Holysingel 200

€ 279.500 k.k.

François Haverschmidtlaan 55

€ 500.000 k.k.

Sweelinckstraat 184

€ 250.000 k.k.

Binnensingel 121

€ 350.000 k.k.

Onze vestiging