Doen NVM Makelaars Voorburg

Voorburg

Woningverhuur en woningverkoop in Voorburg en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren.

Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die al onze medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

Of het nu gaat om koop, verkoop, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

Stuur ons een e-mail of reageer via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch bereiken. Graag stellen wij onszelf en onze dienstverlening nader aan u voor in een persoonlijk gesprek.

Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.

Onze nieuwste woningen

Obrechtstraat 59

€ 599.000 k.k.

Rijksstraatweg 755

€ 1.095.000 k.k.

Laan van Meerdervoort 1315

€ 335.000 k.k.

Generaal Spoorlaan 21

€ 275.000 k.k.

IJsvogelhof 20

€ 445.000 k.k.

Paedtslaan 22

€ 650.000 k.k.

Boomaweg 4

€ 885.000 k.k.

Staringkade 2

€ 265.000 k.k.

Kenaustraat 53

€ 475.000 k.k.

Onze vestiging