Rijnland Makelaars

Voorschoten

Woningverkoop in Voorschoten en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Rijnland Makelaars is uw one-stop-shop voor alles wat met wonen in de regio te maken heeft. Of u een huis wilt verkopen, kopen of huren, met al uw vragen en wensen kunt u bij ons terecht. Wilt u een huis verkopen en daarna gaan huren? Of liever andersom? Wij weten met al deze vragen raad. U wordt geholpen door goed gekwalificeerde medewerkers, stuk voor stuk professionele vakmensen. Bij het verkopen, kopen of huren van een woning worden grote beslissingen genomen. Het is prettig om daarin te worden bijgestaan door betrouwbare en betrokken mensen die met u meedenken en u van de juiste informatie en kennis voorzien.

Wist u dat Rijnland Makelaars beschikt over twee kantoren? Naast het kantoor in Voorschoten aan de Koningin Julianalaan is er ons kantoor in Leiderdorp aan de Laan van Berendrecht Samen bestaan de kantoren maar liefst 90 jaar en er werken met de collega’s van Van ‘t Hof-Rijnland Vastgoedmanagement in Zoetermeer ca.100 mensen.

Door onze ervaring en spreiding in de regio kennen we deze op ons duimpje en kunnen we voor u bemiddelen in het gebied van Voorschoten,Leiderdorp en alle omliggende gemeenten zoals Leiden, Oegstgeest, Leidschendam,Voorburg en Zoeterwoude. Rijnland Makelaars is uiteraard aangesloten bij de NVM.

Rijnland Makelaars besteedt de grootst mogelijke zorg aan de verkoop of koop van uw woning. Wij begeleiden u van A tot Z. Op basis van een succesvol stappenplan nemen wij alle aspecten met u door, van de verkoopstrategie tot de verhuisdatum en van zoekopdracht tot overdracht. Bij verkoop van uw woning zorgen wij dat uw huis o. a. op Funda. nl komt, dat eventuele juridische belemmeringen worden bekeken, begeleiden wij de bezichtigingen, toetsen de mogelijke kopers en begeleiden u tot en met de notaris. Bij de aankoop van een woning zijn we net zo actief. Samen bepalen we uw woningbehoefte, we houden u continu en snel op de hoogte van geschikte woningen, regelen de bezichtiging en staan u bij met juridische en praktische adviezen (keuze notaris, aannemer etc. ). Ook bespreken wij met u vooraf de mogelijke financiering van de woning.

Van ‘t Hof-Rijnland Vastgoedmanagement heeft een groot aanbod van vrije-sector huurwoningen in West- en Midden-Nederland. Wij beheren deze woningen namens verschillende eigenaren, zoals institutionele en particuliere beleggers en Verenigingen van Eigenaren (VvE). Het hoofdkantoor van de huuractiviteiten is gevestigd in Zoetermeer en wordt ondersteund door 6 regiokantoren. Onze verhuuractiviteiten maken dat de service die wij aan u kunnen bieden compleet is. Want ook verhuur kan worden gecombineerd met aan- of verkoop en verzekeringen.

Rijnland Makelaars is opgericht in 1964 te Voorschoten en heeft nog een kantoor in Leiderdorp. Dit kantoor is daar al ruim 30 jaar gehuisvest. Samen bestrijken deze kantoren de regio Den Haag-Leiden. De twee vestigingen werken nauw samen, waardoor er sprake is van veel kennis van de onroerend goed markt op zowel lokaal als regionaal niveau. Dit maakt dat wij u in deze regio goed van dienst kunnen zijn, ook wanneer u van woonplaats binnen de regio wilt veranderen.

Onze nieuwste woningen

Dorpsstraat 3

€ 795.000 k.k.

Oppenheimstraat 27

€ 299.500 k.k.

Burgemeester Keijzerlaan 179

€ 265.000 k.k.

Groenendijkstraat 10

€ 425.000 k.k.

Bram Limburgstraat 6

€ 498.500 k.k.

Douw van der Kraplaan 37

€ 585.000 k.k.

Prins Frederiklaan 340

€ 397.500 k.k.

Maduroweg 2

€ 885.000 k.k.

Pijlstaartpad 5

€ 698.000 k.k.

Onze vestiging