ISM Makelaars

Wolphaartsdijk

Woningverkoop in Wolphaartsdijk en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Imre Schaafsma, eigenaresse van ISM Makelaars, zorgt ervoor dat úw verkoop háár zorg wordt. Als geboren en getogen Zeeuwse is zij met recht uw Zeeuwse makelaar. Zij heeft zowel in Goes als in diverse dorpen in Zeeland gewoond en daardoor veel kennis van het leven in Zeeland. Imre Schaafsma kan u dan ook uitstekend adviseren bij zowel de verkoop als aankoop van uw woning in deze mooie provincie. Zij maakt daarbij gebruik van haar uitgebreide netwerk door heel Zeeland.

Onderstaande kernwaardes geven kort maar krachtig weer wat voor ISM Makelaars belangrijk is en waarmee dit kantoor zich wil onderscheiden.

ontzorgen

passie

gedrevenheid

persoonlijke betrokkenheid

inlevingsvermogen

kennis van en inzicht in de juiste doelgroepen

onvermoeibare inzet

transparant

creatief

duidelijk en eerlijk

extra dienstverlening en informatievoorziening via een groot netwerk van ondernemers/dienstverleners

Bij ISM Makelaars voelt u zich geen nummer! Iedere klant is belangrijk en uniek en wordt ook als zodanig behandeld. Er wordt naar u geluisterd, met u besproken wat voor u in de contacten met uw makelaar belangrijk is èn u wordt continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Een optimale verkoop vraagt een optimale samenwerking en voor u als klant het gevoel serieus genomen te worden, óók als de woning langere tijd te koop zou staan, wat in een markt als de huidige nog steeds niet altijd ondenkbaar is. Voor iedere klant wordt even hard gewerkt, voor iedere verkoop even hard geknokt!

Onze vestiging