Expat Rental Scout

Zandvoort

Woningverhuur en woningverkoop in Zandvoort en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Expat Rental Scout is een ambitieus makelaarskantoor dat in 2015 haar deuren heeft geopend. Wij zijn gedreven, flexibel en maken gebruik van moderne technologiën om onze processen efficiënt uit te voeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en aanhuren van accomodaties voor mid-long term. Op ons eigen platform www. expatrentalscout. com kunnen expats zich aanmelden die op zoek zijn naar een huurwoning. Daarom hebben wij een groot bestand van expat kandidaten opgebouwd. Onze focus ligt op de G5 steden van Nederland en randgemeentes.

Als team hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij. Wij kennen de verhuur markt als onze broekzak en de expat community kent ons.

Daarom vinden wij altijd de meest geschikte expat kandidaat voor uw woning!

Mede-oprichter Boyd Minnebo is bouwkundig ingenieur en heeft al jarenlang ervaring binnen de makelaardij en vastgoed branche in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en omliggende gemeenten.

Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business en Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de gebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 werkte hij voor verschillende expatcentra in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Wie zijn wij?

Marcellino Zwirs

Directeur

Boyd Minnebo

Directeur

Alexandra Wolff

Makelaar

Chris Dölger

Verhuurmakelaar

Sylvia Minnebo

Office manager

Kyara Janssen

Commercieel medewerker

Kevin Krijthe

Commercieel medewerker

Chloé Drommel

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Madoerastraat 27

€ 2.550 per maand

Dr C A Gerkestraat 44 rd

€ 1.950 per maand

Robert Kochlaan 364

€ 1.500 per maand

Tollensstraat 58 A

€ 1.850 per maand

Onze vestiging