Pararius Huurwoningen

Momo Makelaardij en Vastgoed B.V., woningverhuur en woningverkoop in Zandvoort en omgeving

Max Planckstraat 1, 2041 CX Zandvoort

Toon alle huurwoningen aangeboden door Momo Makelaardij en Vastgoed B.V.

Over ons

Momo Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat in 2015 haar deuren heeft geopend. Wij zijn gretig, flexibel en maken gebruik van moderne communicatiemiddelen. Mede-oprichter Boyd Minnebo is ingenieur en daarnaast al jarenlang werkzaam binnen de makelaardij in Amsterdam, Haarlem en omliggende gemeenten.

Kennis en ervaring heeft Boyd opgedaan tijdens zijn jaren in dienstverband bij èèn van Amsterdams vooraanstaande makelaarskantoren. Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business and Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de vakgebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 is hij werkzaam geweest voor verschillende expat centers in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Momo Makelaardij bestaat uit een klein maar professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Naast Boyd en Marcellino horen ook Arnold Oosteroom en Sophie den Hartog tot het team, twee binnendienst medewerkers en de steun en toeverlaat van Momo Makelaardij.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Boyd Minnebo
    Boyd Minnebo
    Verhuurmakelaar
  • Marcellino Zwirs
    Marcellino Zwirs
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer