Momo Makelaardij en Vastgoed B.V.

Zandvoort

Woningverhuur en woningverkoop in Zandvoort en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Momo Makelaardij is een jong makelaarskantoor dat in 2015 haar deuren heeft geopend. Wij zijn gretig, flexibel en maken gebruik van moderne communicatiemiddelen. Mede-oprichter Boyd Minnebo is ingenieur en daarnaast al jarenlang werkzaam binnen de makelaardij in Amsterdam, Haarlem en omliggende gemeenten.

Kennis en ervaring heeft Boyd opgedaan tijdens zijn jaren in dienstverband bij èèn van Amsterdams vooraanstaande makelaarskantoren. Mede-oprichter Marcellino Zwirs is afgestudeerd in HBO Small Business and Retail Management. Marketing, branding en sales zijn de vakgebieden waar hij graag zijn tanden in zet. Vanaf 2014 is hij werkzaam geweest voor verschillende expat centers in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Momo Makelaardij bestaat uit een klein maar professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Naast Boyd en Marcellino horen ook Arnold Oosteroom en Sophie den Hartog tot het team, twee binnendienst medewerkers en de steun en toeverlaat van Momo Makelaardij.

Wie zijn wij?

Boyd Minnebo

Verhuurmakelaar

Marcellino Zwirs

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Burgemeester Engelbertsstraat

€ 630 per maand

Flemingstraat 98 b

€ 269.000 k.k.

Windestraat

€ 1.650 per maand

Jan van Duivenvoordestraat

€ 1.500 per maand

Onze vestiging