Pararius Huurwoningen

HouseHunting Utrecht, woningverhuur en woningverkoop in Zeist en omgeving

1e Dorpsstraat 26, 3701 HB Zeist

Toon alle huurwoningen aangeboden door HouseHunting Utrecht

Over ons

Dé makelaar voor verhuur, beheer, verkoop en advies in Utrecht en omgeving!

Ons kleinschalige team zorgt ervoor dat wij zeer betrokken en snel kunnen handelen. Onze regio en netwerk kent veel multinationals, relocationbureaus en onderwijs. Zo is onze expertise over de jaren uitgegroeid tot expat housing. Wij weten wat een expat zoekt en hulp bij nodig heeft.

Als bij ieder HouseHunting kantoor staat goede service bij ons vooraan. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

- Heeft u woonruimte te huur in de regio Utrecht?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een maatwerk voorstel. Wij helpen u graag met het vinden van de beste huurder! Als full service verhuurmakelaar kunnen wij middels onze ervaring, netwerk en uitgebreide screening snel een betrouwbare huurder vinden. Wilt u zich volledig ontzorgen? Wij kunnen de woonruimte ook voor u beheren, zowel technisch beheer als de communicatie en huurincasso. Ons voorstel is altijd op basis van no cure, no pay.

- Zoekt u woonruimte in regio Utrecht?
Bekijk dan ons actuele aanbod aan huurwoningen. Wij bieden appartementen, ééngezinswoningen en
zelfs vrijstaande woningen aan maar ook studio’s en kamers; in allerlei prijsklassen, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor het uitzetten van een persoonlijke zoekopdracht.

- Naast verhuur en beheer kunt u ook bij ons terecht voor het verkopen van uw woning.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en maatwerk offerte. U kunt beslissen welke diensten u bij ons wilt afnemen en wat u eventueel zelf wilt uitvoeren waardoor wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden.

Met meer dan 10 jaar ervaring en 17 vestigingen is HouseHunting een marktleider binnen de verhuurmakelaardij. Met HouseHunting kunt vertrouwen op service, ervaring en deskundigheid, met een landelijk netwerk aan huurders en verhuurders en een website met duizenden bezoekers per dag.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Anna Jansen
    Anna Jansen
    Verhuurmakelaar
  • Ewout Jansen
    Ewout Jansen
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer