HouseHunting Utrecht

Zeist

Woningverhuur en woningverkoop in Zeist en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Dé makelaar voor verhuur, beheer, verkoop en advies in Utrecht en omgeving!

Service, betrokkenheid en professionaliteit kenmerken HouseHunting Utrecht. De verhuurmakelaar die voor u klaarstaat met deskundig advies en goede bereikbaarheid. Onze efficiënte werkwijze zorgt dat we snel tot huurovereenkomst kunnen komen met de juiste kandidaat.

HouseHunting Utrecht is opgericht door Ewout Jansen en kort daarna uitgebreid door de toevoeging van Anna Jansen. Ons team is uitstekend op elkaar afgestemd en u ervaart dit zelf in onze persoonlijke en enthousiaste service. U bent van harte welkom voor een kennismaking en vrijblijvend voorstel.

Onze expertise
Over de jaren is onze expertise uitgegroeid tot expat housing en kent ons netwerk veel relocationbureaus en multinationals. Utrecht ligt in het hart van Nederland en is daarmee een aantrekkelijke thuisbasis voor veel expats. De Universiteit Utrecht, het UMC, multinationals en tevens de uitstekende verbinding met o. a. Amsterdam trekken veel woningzoekenden naar de regio.

Onze regio
Wij zijn actief in het verhuren van woonruimtes in Utrecht en omstreken, zoals o. a. Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, de Meern, de Bilt, Bilthoven, Zeist, Bunnik en Driebergen. De regio Utrecht biedt zoveel moois, zoals de historische binnenstad en grachten van Utrecht, het moderne nieuwe centrum van Leidsche Rijn, de groene Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen.

Wij verhuren zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimtes in allerlei prijsklassen, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s maar ook studio’s. De huurtermijnen variëren van short stay vanaf 2 maanden tot onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Anna Jansen

Verhuurmakelaar

Ewout Jansen

Verhuurmakelaar

Jelmer Wielema

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Teckop

€ 975 per maand

Amsterdamsestraatweg

€ 1.695 per maand

Markt

€ 1.495 per maand

Ina Boudier-Bakkerlaan

€ 899 per maand

Van Vollenhovenlaan

€ 1.499 per maand

Glenn Millerpad

€ 1.595 per maand

Beverweide

€ 1.395 per maand

Glenn Millerpad

€ 1.595 per maand

Bremerbergweg

€ 995 per maand

Onze vestiging