Pararius Huurwoningenszesxwbq

De Woningwinkel, woningverhuur in Zwolle en omgeving

Assendorperstraat 51, 8012 DG Zwolle

Toon alle huurwoningen aangeboden door De Woningwinkel

Over ons

Informatie over Verhuren bij De Woningwinkel

Woning verhuren:

75% van de woningen binnen 2 weken verhuurd

Expertise van ruim 15 jaar

Specialisatie in uitsluitend verhuur van woonruimte

Kritische check van potentiële huurder

Uw woning groot onder de aandacht op honderden websites

Maatwerk huurcontract

Ook beheer van woonruimte

Persoonlijke benadering

Vrijblijvende woning opname

Voor verhuurders:

U wilt uw woning verhuren? DAN Wonen helpt u graag! Met een website die dagelijks bezocht wordt door honderden bezoekers vinden wij altijd de juiste huurder voor u. Of u uw woning nu tijdelijk wilt verhuren of voor een langere periode, met een expertise van ruim 15 jaar kan DAN Wonen u altijd van het juiste advies voorzien.

Adviesgesprek

Uw vastgoed is u veel waard, bij DAN Wonen begrijpen wij dat. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak als u uw woning wilt verhuren. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning gesproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

Uw woning online

Zodra uw woning online staat op de website van DAN Wonen wordt uw woning automatisch gepubliceerd op vele honderden alternatieve websites. Dit verhoogd de verhuurbaarheid van uw woning. Zodra een huurder op uw woning reageert zal DAN Wonen de bezichtiging faciliteren. Ook verzorgt DAN Wonen een uitgebreide (financiële) screening van de huurder. Als de huurder door onze check heen komt zal de deelnemende DAN Wonen verhuurmakelaar contact met u opnemen om de huurder aan u “voor te stellen”. Heeft u een goed gevoel bij de huurder dan kunnen wij over gaat tot bemiddeling. DAN Wonen verzorgt in dat geval een huurcontract op maat. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk graag verder voor u naar een volgende huurder.