Project: Boss

Almere (Overgooi)
€ 750.000 v.o.n.
woonopp.
160 m²

Beschrijving

ONTWIKKEL JE EIGEN VILLA IN BOSS OVERGOOI ALMERE

In BOSS Overgooi Almere ontwikkel je een unieke, grondgebonden villa, samen met projectontwikkelaar Timpaan. Je kiest één van de 59 riante kavels vanaf 1.500 m2 en een woningtype met een woonoppervlak van ca. 160 GBO. Vervolgens ga je in gesprek over welke opties jij essentieel vindt. Prijzen vanaf circa € 750.000,-

Hoe wil jij graag wonen? Daar heb je ongetwijfeld een duidelijke mening over. Een extra badkamer, een slaapkamer op de begane grond, een aparte werkruimte of kantoor aan huis? Een walk-incloset, gym of sauna? Of wil je extra duurzaam en off-grid wonen? Daag ons uit, schrijf je in als belangstellende en vul de woonenquête in. Jouw woonwensen vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van BOSS.

Almere Overgooi wordt ook wel de parel van Almere genoemd. Middenin de natuur, maar toch heel centraal. Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere, grenzend aan Almere Haven en aan het Gooimeer. Het is een landgoed middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst. De klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels. Hier geniet je pas echt van the good life!

Ben jij een echte BOSS? Schrijf je dan in en maak een persoonlijk woondossier aan. Met jouw input ontwikkelen wij BOSS zoals jij dat voor ogen hebt.

Woningen

Villa

€ 750.000 v.o.n.
Type bouw:
Vrijstaande woning
Woonopp.:
160 m²