Project: Oosterburgh

Elburg (Verspreide huizen Elburg-Noord)
v.o.n.

Beschrijving

Tussen de Schiksweg aan de zuidzijde en de Groote Woldweg aan de oostzijde verrijst straks nieuwbouwplan Oosterburgh. Het plangebied is opgedeeld in drie bouwfases. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van fase 1.

Vanaf de Groote Woldweg wordt de nieuwe wijk ontsloten. Aan de zuidzijde is voor voetgangers en fietsers een rechtstreekse doorgang naar het dorp, tevens bestemd voor calamiteitenverkeer. Aan de Noordzijde komen twee voetgangersbruggetjes ten behoeve van de Klompenpad-route dat tevens dient als wandelpad en schouwpad voor het waterschap. De volgroeide bomensingels en de watergang aan de noord- en westzijde begrenzen de bebouwing en zorgen voor een groene structuur. Centraal in Oosterburgh wordt een groene zone aangelegd die dient als Wadi (een buffer- en infiltratievoorziening bij extreme regen), maar tegelijkertijd plaats biedt aan een kinderspeelplaats en de nieuwe plek van het V1-bommenwerper monument.

In fase 1 van Oosterburgh komen zes kavels voor vrijstaande woningen, acht kavels voor twee-onder-een-kapwoningen, twee hoekwoningen en vier rijwoningen. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid.

Huurwoningen
Ook bouwt Van Wijnen 15 hoek- en rijwoningen die door één van de woningcorporaties verhuurd gaan worden. Een aantal hiervan wordt uitgevoerd als seniorenwoning met een compleet woonprogramma op de begane grond. Om voor een sociale huurwoning in aanmerking te komen kunt u zich inschrijven bij www.hurennoordveluwe.nl.

Woningen

2 verwacht

Lege kavel

Kavel - Vrijstaande woning

v.o.n.

Lege kavel

Kavel - Twee-onder-een-kapwoning -

v.o.n.

Tussenwoning

Eengezinswoningen

v.o.n.
  • 109 m²
  • 3 kamers
Niet beschikbaar

Geschakelde woning

Kavel - Twee-onder-een-kapwoning

v.o.n.
Niet beschikbaar

Hoekwoning

Hoekwoning

v.o.n.
Niet beschikbaar

Tussenwoning

Tussenwoning

v.o.n.