De Pararius huur app nu ook beschikbaar voor Android gebruikers

Pararius is marktleider op het gebied van huurwoningen in Nederland en bedient met haar website ruim 1.200 verhuurspecialisten. Pararius.nl wordt maandelijks bezocht door 1.000.000 bezoekers en lanceert vandaag de gratis huur app voor haar Android gebruikers.

“Na het succes van de iPhone app kunnen wij niet achterblijven de app te lanceren voor onze Android gebuikers’, zegt social media manager Marloes Leenders. “De huur app wordt zeer gewaardeerd, blijkt uit het aantal downloads en de positieve recensies. De zoekfunctionaliteiten voor Android blijven hetzelfde als voor de iPhone.

Het smartphone gebruik neemt alleen maar toe in Nederland en er worden steeds meer beslissingen genomen via de smartphone. Daarnaast zet de trend dat er meer huizen worden verhuurd dan verkocht zich onverstoorbaar door. Onze app is dus een welkome aanvulling op deze ontwikkelingen.”

Op Pararius betalen de verhuurspecialisten voor hun plaatsing. Pararius heeft hiermee het commitment van de aanbieders om een huurwoning mooi te presenteren en de plaatsingen zijn actueel. Alle huurwoningen zijn daardoor voorzien van veel foto’s van mooie kwaliteit en zijn zeer eenvoudig te vinden met behulp van de kaartfunctie. Een bezoeker kan direct contact opnemen met de aanbieder via telefoon of email. Favoriete woningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in een shortlist. Ook de homepage kan men personaliseren zodat men altijd het nieuwste aanbod in een woonplaats gepresenteerd krijgt.

Marloes Leenders: “Maandelijks bezoeken meer dan 150.000 expats onze website. Zij lopen tegen een aantal zaken op. Ze kennen de ligging van een stad niet, vinden het moeilijk om de afstand tussen woon-werkverkeer in te schatten en spreken bovendien de taal niet. Reden te meer voor ons om de app ook in het Engels uit te brengen. Hierin is Pararius uniek. De kaartfunctie is voor expats uitermate geschikt, dit zien wij op onze website waar expats de kaartfunctie veel meer gebruiken dan Nederlandse huurders.”
De gratis huur app is ook beschikbaar voor de iPhone.

Zie dit persbericht ook op Emerce.nl