Pararius Huurwoningen

Pararius - grootste in woningverhuur

Geen enkele woningwebsite in Nederland kan zeggen dat hij groter is dan Funda. Op onderdelen echter wel. Zo delft Funda naar eigen zeggen het onderspit op gebied van woningverhuur. Funda is in alle grote steden van Nederland maar liefst de helft kleiner qua huuraanbod dan concurrent Pararius.

Oog op de bal
Niet vreemd vindt algemeen directeur van Pararius Jasper de Groot. “Pararius heeft het oog op de bal. De focus van Pararius hoeft niet verdeeld te worden over verschillende specialismen. Wij houden ons niet bezig met BOG, koopwoningen en nog niet in de verste verte met bijvoorbeeld agrarisch vastgoed. Pararius richt zich enkel en alleen op de verhuurmarkt en niet zonder succes. Het totale aanbod van Pararius is 28% groter dan dat van Funda, met een beperkte overlap NVM makelaars die ook actief zijn op Pararius.

Gedragscode
Wij werken met een strenge gedragscode, welke er voor zorgt dat het huuraanbod op Pararius up to date is en verschoond blijft van dubbele vermeldingen veroorzaakt door woningen die worden aangeboden door verschillende makelaars. Een makelaar dient in zijn Opdracht Tot Dienstverlening toestemming te hebben verkregen van de eigenaar om als enige zijn woning op Pararius te mogen plaatsen. ”

Voor alle makelaars
Pararius bedient de grootste en kleinste makelaars van Nederland die actief zijn op het gebied van woningverhuur. Pararius is onafhankelijk en in staat om maandelijks meer dan een miljoen mensen in contact te brengen met de op de website vertegenwoordigde makelaars. Pararius kan ook zonder abonnement worden gebruikt door te betalen per plaatsing. Een kantoor kan zich hiervoor aanmelden op de website waarna men direct aan de slag kan. Particulieren kunnen geen aanbod plaatsen zij kunnen dit alleen via de makelaar.

Extra omzet
Pararius brengt de makelaars zelfs in contact met mensen die hun woning willen verhuren. Deze huiseigenaren vullen online een formulier in dat vervolgens wordt aangeboden aan niet meer dan een makelaar bij hen in de buurt. Dit levert de aangesloten makelaars veel extra omzet op.

Niet onbelangrijk is dat Pararius alle informatie op de website in zes talen aanbiedt. Hierdoor is Pararius ook voor expats die in Nederland een woning willen huren de nummer één website.

Interesse?
Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Pararius? Kijk op www.Pararius.nl of bel met een van onze accountmanagers op telefoonnummer 020 4712111.