Verhuurwebsite Pararius lanceert App die ook geschikt is voor expats

Pararius is marktleider op het gebied van huurwoningen in Nederland en bedient met haar website zo’n 1.200 verhuurspecialisten. Pararius.nl wordt maandelijks bezocht door meer dan 800.000 bezoekers en introduceerde deze week haar nieuwe App.

Social media manager Marloes Leenders wil haar doelgroep beter van dienst zijn met deze App. “Afgelopen kwartaal werden in Nederland meer huizen verhuurd dan verkocht. Wij vinden het belangrijk om de mensen die een huurwoning zoeken te bedienen met een fijne App die ze hierbij optimaal helpt. Op de grote woningwebsites is huur altijd het ondergeschoven kindje. Bij Pararius is dat niet het geval, huur is onze core business. De App is helemaal gratis en men hoeft zich niet in te schrijven zoals op veel websites gebeurt om alleen al het aanbod te kunnen zien.”

Op Pararius betalen de verhuurspecialisten hun plaatsing. Pararius heeft hiermee het commitment van de aanbieders om een huurwoning mooi te presenteren en de plaatsingen zijn actueel. De huurwoningen zijn voorzien van veel foto’s van mooie kwaliteit en zijn zeer eenvoudig te vinden met behulp van de kaartfunctie. Een bezoeker kan direct contact opnemen met de aanbieder via telefoon of email. Favoriete woningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in een shortlist. Ook de home page kan men personaliseren zodat men altijd het nieuwste aanbod in een woonplaats gepresenteerd krijgt.

Marloes Leenders: “Maandelijks bezoeken meer dan 150.000 expats onze website. Zij lopen tegen een aantal zaken op. Ze kennen de ligging van een stad niet, vinden het moeilijk om de afstand tussen woon-werkverkeer in te schatten en spreken bovendien de taal niet. Reden te meer voor ons om de App ook in het Engels uit te brengen. Hierin is Pararius uniek. De kaartfunctie is voor expats uitermate geschikt, dit zien wij op onze website waar expats de kaartfunctie veel meer gebruiken dan Nederlandse huurders.”

Pararius brengt de App op korte termijn ook uit voor Android.

Zie dit persbericht ook op Emerce.nl