Referenties: Hoe ervaren gebruikers Pararius Office?

Mirjam Trijsenburg, Trijs & Partners

Het Pararius Office systeem is de samensmelting van kennis en kunde in het opbouwen van een database (Anno MMX) én de lange ervaring in het trechteren van ‘het huuraanbod’ in Nederland (Pararius). Die samenhang was voor mij dé reden om de stap te maken naar een nieuwe website met als raamwerk een door Pararius Office ondersteunde koppeling. Eén druk op de knop en het huuraanbod van Trijs & Partners staat op de website van Pararius.

Een goede beslissing naar nu blijkt. Het scheelt 2x dezelfde gegevens invoeren en combineert het huuraanbod en de bij Pararius binnenkomende belangstellenden op maat. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik nog niet het maximale uit het Pararius Office systeem haal. In de komende tijd weet ik zeker dat het meer klanten naar tevredenheid zal leiden naar ‘dé huurwoning op maat’ als ik dat verder uitbouw!

Meer referenties »

Jorno Sturkenboom, CS Housing

Toen CS HOUSING in 2011 overwoog een website en database op te zetten, zijn er meerdere offertes opgevraagd. Met een decennium ervaring in ontwikkelen, opzetten en bijhouden van een website en database, waren de inspanningen en kosten bekend. En hoewel er goede offertes lagen, was er geen die gelijk het het 'jippy'-effect had. Tot een goede relatie ons op Anno MMX, het huidige Pararius Office, attendeerde.

Vanaf het eerste contact werd goed meegedacht en voor de opzet en ontwikkeling van de website werken ze samen met uitstekende externe partijen waar goede prijsafspraken mee zijn gemaakt. De koppeling tussen de ontwikkeling van de website en het CRM-systeem ging ongekend soepel en het live gaan verliep vlekkeloos.

Maar daarmee is Pararius Office niet klaar. De service is tot op de dag van vandaag super. Vragen worden binnen 24 uur beantwoord en in urgente gevallen zijn ze direct bereikbaar. Geen lange wachttijden of voice computers maar altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Tot slot de financiële voordelen. De ontwikkelingskosten van een website en database liggen een 10-voud hoger dan de aanvangskosten die Pararius Office hanteert omdat er in handige maar toch onderscheidende concepten wordt gewerkt. De maandelijkse licentiekosten lijken op het eerste gezicht wat stevig maar afgezet tegen de onderhoudskosten die een ander website op jaarbasis kosten, vallen de kosten voor Pararius Office in het niet.

Kortom bij volgende plannen voor een nieuwe website en database, weten wij direct tot wie we ons richten. Pararius Office, gefeliciteerd met jullie nieuwe website!!

René Attasio, Boek7

Ruim een jaar geleden is Boek7 ontstaan aan de keukentafel. Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuwe website en zo kwamen wij bij Pararius Office terecht. De website van Boek7 is op een franchise manier gebouwd; door onze groei is het mogelijk om meerdere vestigingen aan te sluiten op onze website met een eigen Pararius Office account. Zo kunnen zoekers zich bijvoorbeeld specifiek inschrijven bij een vestiging, welke de aanvraag weer ontvangt in zijn eigen Pararius Office account. En blijven alle gegevens van de verschillende vestigingen gescheiden, maar worden wel alle objecten snel en professioneel geadverteerd op onze Boek7 website en de bekendste aanbodwebsites. Boek7 en Pararius Office zijn dan ook een goede match. Als er een nieuwe vestiging bij komt, staat het team van Pararius/Pararius Office direct klaar om de nieuwe partij van A tot Z te begeleiden. Binnen 1 jaar zijn er er 3 fysieke vestigingen ontstaan onder de vlag van Boek7: de Drechtsteden, Leiden en sinds 1 juli Abcoude. Per 1 september 2013 komt hier een vestiging in Den Bosch bij. Alle vestigingen draaien op een eigen Pararius Office account. Dit om de markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Robert Kraaij, Rent A House Service

Pararius office & Rent a House Service

Rent a House Service werkt al 10 jaar in de regio Utrecht en sinds kort ook onder de naam Rotsvast Utrecht. Sinds de start was dit bedrijf al zeer vooruitstrevend met internet. Toen ik de zaak in 2008 overnam stond er een technisch verouderde website, maar al met veel techniek onder de motorkap, de zgn. achterkant.

In 2008 waren er nog geen spelers zoals Pararius Office. Rent a House Service heeft toen zelf de “achterkant” laten herontwikkelen en een nieuwe layout. Dit heeft veel geld gekost en het doorontwikkelen duurde langer, omdat dit ook relatief duur was.

Op het moment dat we klaar waren, kwam Anno MMX (de voorloper van Pararius Office) net op de markt. Voor Rent a House Service was dit te vroeg. Alles was immers voor dat moment al klaar en we hadden totaal € 6.000,00 uitgegeven aan de techniek. Design kwam daar nog boven op. En tussendoor hebben we geld uitgegeven aan updates.

In 2012 bleek veel weer achterhaald en moesten we dus weer gaan investeren of overschakelen. Een simpele rekensom hebben we toen gemaakt en daarna heeft Rent a House Service voor dit systeem gekozen. In september 2012 zijn we overgestapt en werken alle medewerkers van ons kantoor naar tevredenheid met Pararius Office.

Wij proberen in Utrecht met veel enthousiasme gemeubileerde en gestoffeerde woningen te verhuren. Pararius Office is daarbij een uitstekende tool. Wat ons ten positieve opvalt is de betrouwbaarheid van het systeem. We hebben tot nu toe geen serieuze storingen meegemaakt.

Als tip naar nieuwe gebruikers wil ik meegeven, dat je dit eigenlijk niet in de drukste periode moet doen. Wij konden niet anders. Een overgang heeft veel aandacht nodig, niet alleen van Pararius Office, maar ook intern. Die aandacht hebben we het systeem gegeven en binnen 1 maand was alles goed. Maar eigenlijk kun je het er niet bij hebben in die periode. Je moet goed controleren of alle koppelingen werken en je database nalopen en aanvullen. Dit systeem geeft vaak net andere object kenmerken mee aan een te verhuren object en niet alles is te converteren. Maar dit nalopen en aanvullen zal zich zeker uitbetalen.

Ik wens (aankomende) collega’s veel succes met dit systeem!

Laura van Wijnen, Amstel Housing

Vanaf het begin werken wij met Pararius Office. Als verhuurmakelaar waren we al een tijd op zoek naar geschikte en op onze werkzaamheden toegespitste CRM software.

Pararius Office/Anno MMX kwam precies op het juiste moment en we waren erg enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden die de software biedt, scheelt ons enorm in tijd. Wij zijn vooral erg blij met de mogelijkheid om in minder dan 1 minuut een overzicht van onze woningen te versturen naar cliënten of collega’s, daarnaast bestaan er nog veel meer opties zoals het inplannen van afspraken en routes en het inzien van aanbod van collega-makelaars met hetzelfde systeem, e.d.

Het programma is heel eenvoudig om mee te werken, en is supersnel. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de flexibiliteit en reactiesnelheid van de makers van het programma! Wat ons betreft is dit programma een must voor elke verhuurmakelaar

Marco van der Knaap, M2 Makelaars

Na enkele jaren diverse kantoorautomatiseringspakketten te hebben gebruikt, zijn wij medio 2012 op zoek gegaan naar een pakket dat uitblinkt qua gebruiksvriendelijkheid. Want in de basis kunnen alle pakketten hetzelfde, maar met name de gebruiksvriendelijkheid is vaak ver te zoeken. En omdat wij alles zo efficiënt mogelijk willen doen - tijd is geld tenslotte - hebben we verschillende pakketten getest. Het pakket van Pararius Office stak met kop en schouders boven de rest uit. Inmiddels gebruiken wij het pakket nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden over de werking en functionaliteit, maar vooral over de gebruiksvriendelijkheid. Het pakket werkt duidelijk en snel. Wijzigingen zijn snel verwerkt en het gebruik is zeer intuïtief. Absoluut een aanrader!

The Hague Real Estate

Afgelopen november 2012 zijn wij gestart met ons bedrijf The Hague Real Estate Services in Den Haag. Uiteraard zijn wij toen op zoek gegaan naar een goed automatiseringspakket. Na divers onderzoek merkte we dat Pararius zowel onze website als ons officesysteem kon verzorgen. Nu na ruim tien maanden kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn. Uiteraard zijn er de nodige kinderziektes geweest, want als één van de eerste NVM kantoren die zich aansloten bij Pararius gaat heus niet alles vlekkeloos. We kunnen niet anders zeggen dat het team van Pararius ons goed te woord heeft gestaan en enorm goed en vooral snel heeft geholpen. Dank jullie wel

Onze klanten zitten werkelijk overal, ook bij u in de buurt

Inmiddels hebben wij in heel Nederland tevreden klanten. Als u meer wilt weten over ons product, vraag het gerust een van onze klanten bij u in de buurt!

Transparantie en eerlijkheid zijn erg belangrijk voor ons, daarom hebben wij al onze klanten op deze kaart weergegeven. Wij doen elke dag ons best om onze klanten gelukkig te maken met onze software. En dit werkt, tijdens ons halfjaarlijkse enquete krijgen we een vette voldoende over hoe tevreden onze klanten over ons product zijn!

Ervaar het nu zelf

Ook slimmer werken?

Ja, neem contact met mij op!