Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Huren Aan de Rijn

vanaf € 825,- /mnd exclusief service- en parkeerkosten

  • 84m2 – 100m2
  • 2 en 3 slaapkamers
  • 94 appartementen

Omschrijving

De verhuur is volop aan de gang en inmiddels is ruim 60% verhuurd. De eerste huurders hebben al hun intrek genomen! Ook huren op deze bijzondere locatie? Kom de modelwoning bekijken.

OPEN HUIS
Kom iedere vrijdag van 14u tot 15:30 uur naar het open huis. Locatie: Veerpolderstraat 29-10 in Arnhem.


De woongebouwen
Thuiskomen aan de oevers van de Rijn. Dat klinkt wel heel bijzonder en dat is het ook! Omringd door groen en water en binnen no time in de binnenstad. Dit nieuwbouwproject gelegen op deze unieke locatie bestaat uit twee woontorens met in totaal 94 appartementen. Één woontoren met 9 woonlagen en de andere toren met 7 woonlagen. De torens worden met elkaar verbonden door een parkeergarage met een deels groen dak.


Locatie
De Rijnkade en het stadshart zijn via de John Frostbrug met de fiets binnen 10 minuten al bereikbaar. Daarnaast vindt u uiterwaardengebied Meinerswijk binnen steenworp afstand.


Type appartementen
De appartementen worden aangeboden in 5 verschillende typen (A, B, C, D, E) en gespiegelde varianten daarop. Met uitzondering van type D (deze heeft 3 slaapkamers) hebben alle appartementen 2 slaapkamers. De moderne keukens worden uitgevoerd met granieten werkblad en inbouwapparatuur. De badkamers worden volledig betegeld en uitgerust met inloopdouche en dubbele wastafels. Naast de inpandige berging, heeft ieder appartement een extra berging op de begane grond en uw auto parkeert u veilig in de afgesloten parkeergarage en deze huurt u direct bij uw appartement.


Omgeving
Malburgen (Oost en West) ligt direct ten zuiden van de Rijn. De wijk is met Arnhem Noord verbonden door twee bruggen, de Nelson Mandela en de John Frost Brug. In de wijk Malburgen Oost is de laatste jaren veel gewerkt aan vernieuwing. Sportcentrum De Grote Koppel, Winkelcentra De Drieslag en Kruidenhof zijn op korte afstand te bereiken. Daarnaast zijn de Pleijroute en de uitvalswegen A325, A12 en A50 erg gunstig gelegen. In Malburgen Oost worden natuur, cultuur, stads- en buitenleven ideaal gecombineerd en maken van deze wijk een bijzonder gewilde locatie om te wonen.


Parkeren
Een parkeerplaats in een overdekte garage is € 35,- p.m en beperkt beschikbaar. Een parkeerplaats buiten op het dak kost € 20,- p.m


Huurvoorwaarden
De huurperiode is voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden. Uw bruto maandinkomen is minimaal 4x de huurprijs o.b.v. 1 persoon. Gaat u met twee personen huren dan dient het gezamenlijke bruto maandinkomen minimaal 4,5x de huurprijs te zijn. Voor meer informatie over dit project en gratis inschrijven gaat u naar de project website.

Tijdlijn

  • november 2016 Start bouw
  • september 2017 Start verhuur
  • oplevering begin 2018 Oplevering

Impressies

Huren Aan de Rijn

Kaart

Aanbieder

Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. €4 miljard. De verhuurportefeuille omvat ca.23.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.