Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Huren Aan de Rijn

vanaf € 855,- /mnd inclusief parkeerplaats

  • 84m2 – 100m2
  • 2 en 3 slaapkamers
  • 94 appartementen

Omschrijving

Thuis in Arnhem aan de oevers van de Rijn. Schrijf u gratis in voor dit nieuwbouwproject en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.


Thuiskomen aan de oevers van de Rijn. Dat klinkt wel heel bijzonder en dat is het ook! Omringd door groen en water en binnen no time in de binnenstad.


Dit nieuwbouwproject gelegen op een bijzondere locatie aan de Rijn bestaat uit twee woontorens met in totaal 94 appartementen. Één woontoren met 9 woonlagen en de andere toren met 7 woonlagen. De torens worden met elkaar verbonden door een parkeergarage met een groen dak. De Rijnkade en het stadshart zijn via de John Frostbrug met de fiets binnen 10 minuten al bereikbaar. Daarnaast vindt u uiterwaardengebied Meinerswijk binnen steenworp afstand. De appartementen worden aangeboden in 5 verschillende typen en gespiegelde varianten daarop. Met uitzondering van 1 type, (deze heeft 3 slaapkamers) hebben alle appartementen 2 slaapkamers. De moderne keukens worden uitgevoerd met granieten werkblad en inbouwapparatuur. De badkamers worden volledig betegeld en uitgerust met een inloopdouche. Naast de inpandige berging, heeft ieder appartement een extra berging op de begane grond en uw auto parkeert u veilig in de afgesloten parkeergarage en deze huurt u direct bij uw appartement.


Omgeving
Malburgen (Oost en West) ligt direct ten zuiden van de Rijn. De wijk is met Arnhem Noord verbonden door twee bruggen, de Nelson Mandela en de John Frost Brug. In de wijk Malburgen Oost is de laatste jaren veel gewerkt aan vernieuwing. Sportcentrum De Grote Koppel, Winkelcentra De Drieslag en Kruidenhof zijn op korte afstand te bereiken. Daarnaast zijn de Pleijroute en de uitvalswegen A325, A12 en A50 erg gunstig gelegen. In Malburgen Oost worden natuur, cultuur, stads- en buitenleven ideaal gecombineerd en maken van deze wijk een bijzonder gewilde locatie om te wonen.


Voortgang
Door u gratis in te schrijven op de projectsite houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent dit bijzondere nieuwbouwproject. Denkt u aan start verhuur, de definitieve huurprijzen, plattegronden en interieurimpressies

Tijdlijn

  • november 2016 Start bouw
  • september 2017 Start verhuur
  • december 2017 Oplevering

Impressies

Kaart

Aanbieder

Vesteda verhuurt eengezinswoningen en appartementen in Nederland