Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Aan het IJ | The Grid

vanaf € 455.000,- tot 1.200.000,- v.o.n.

start bouw
  • 68 - 179 m2 woonoppervlak
  • 2 - 4 kamers
  • 68 luxe appartementen

Beschrijving

Luxe koopwoningen Aan het IJ - appartementen en penthouses

Het appartementencomplex van KCAP in project Aan het IJ, The Grid, telt 68 luxueuze koopwoningen met een eigen balkon of terras. Het gebouw kenmerkt zich door een getrapte gevel en heeft dus veel terrassen.  Deze bieden veel privacy en de gemeenschappelijke binnentuin is een geweldige ontmoetingsplek.

Het appartementencomplex is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen — Jura natuursteen, geanodiseerd aluminium, glas — subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk.

De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. Elk appartement heeft een fijn balkon omringd door glas, waardoor de beleving met buiten nog sterker wordt.

Siematic keuken
Een appartement Aan het IJ is luxe afgewerkt. Zo ook de keuken. Er zijn verschillende varianten keukens: rechte keukens, hoekvarianten en keukens met een kookeiland. Welke stelpost je voor de keuken hebt, hangt af van de grootte en de indeling van het appartement. En natuurlijk: hoe groter het huis, hoe groter de keuken. Bij de prijs is een stelpost voor de keuken inbegrepen en op basis hiervan is een complete, luxe Siematic keuken ontworpen. Deze kun je in de door jou gewenste kleur kiezen, maar ook uitbreiden.

Luxe sanitair en tegelwerk
Het toilet en de badkamer zijn mooi afgewerkt: wit sanitair met een vrijhangend toilet, een brede wastafel met twee kranen, een douche met draingoot en glazen douchescherm. De wanden van het toilet en de badkamer worden mooi afgewerkt met grote wand- en vloertegels. De badkamer tot het plafond.

Appartementen en penthouses

In dit complex is al ruim 50 % van de woningen verkocht. Hieronder vind je meer informatie over de actuele beschikbaarheid en schrijf je snel in voor meer informatie!

  • Appartementen

De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, een of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders. Op de begane grond tot en met de vijfde verdieping heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamer appartementen van circa 68 tot 137 m2 woonoppervlakte.

Prijzen van € 455.000,- tot € 900.000,- v.o.n.

  • Penthouses

De top appartementen zijn tweelaags. Die liggen op de 6e en 7e verdieping. Extra ruime loft appartementen met veel comfort en mooie, open vides. In de grootste vide verbindt de spiltrap beide woonlagen. De spiltrap is van staal met houten treden. De woonoppervlaktes variëren van circa 135 tot 179 m2.

Prijzen van € 925.000,- tot 1.200.000,- v.o.n.

Prijzen van € 925.000,- tot 1.200.000,- v.o.n.

De lobby

De lobby heeft een grotere verdiepingshoogte en vormt het hart van het gebouw. Direct aan de straat gelegen, met veel glas en zicht op de binnentuin, is dit een fijne en dynamische plek. Hier tref je je buren, kan je zitten werken op je laptop, of je verjaardag vieren. De lobby is luxe afgewerkt met een houten vloer en een bamboe wand en ingericht met een vast betonnen meubel, met een bank en tafel, en losse design fauteuils.

De binnentuin

De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look. In het verlengde van de lobby staat er een betonnen buitenkeuken waar iedereen uit het appartementencomplex gebruik van mag maken. Ideaal voor een ontspannen avond vol gezelligheid. Met elkaar zal je afspraken maken over het gebruik en dergelijke.

De parkeergarage
We hebben gekozen voor een flexibele parkeeroplossing. Voor de grootste appartementen is een parkeerplek gereserveerd, maar je bent niet verplicht om deze te kopen. Wil je ‘m niet, dan bieden we de parkeerplaats aan kopers van de overige appartementen aan. Daarnaast zijn er sowieso negen parkeerplaatsen vrij te koop.

De bergingen
Ieder appartement heeft een berging, waarbij de grotere appartementen automatisch een grotere berging hebben. Deze bergingen bevinden zich op hetzelfde niveau als de parkeergarage. Vier penthouses hebben een extra hobbyruimte in de kelder. Handig wanneer je meer ruimte nodig hebt voor je motor, racefiets, een naaiatelier of je werkbank.

 

De fietsenstalling

Tussen de twee entrees in bevindt zich de inpandige, gezamenlijke fietsenstalling. Je fiets staat dus gewoon veilig binnen, blijft mooi en hoeft niet in de berging te staan. Die kun je dus vol benutten voor andere spullen. De fietsenstalling staat in directe verbinding met buiten. Zo pak en parkeer je je fiets lekker snel en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen.

 

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start verkoop augustus 2018
  • start bouw september 2018
  • verwachte oplevering Q1 2021

Impressies

Aanbieder

Amvest

Amvest vervult een spilfunctie op de Nederlandse woningmarkt. Onze twee pijlers versterken elkaar: als fondsmanager investeren we in de kwaliteit die we als ontwikkelaar realiseren. En daarvan profiteren zowel investeerders als bewoners. Amvest heeft alles in huis.

CREATIEF
Een goede woning is waardevol voor investeerders en bewoners. Dat begint met voorstellingsvermogen. Wij herkennen kansen én weten hoe je creativiteit doelgericht kunt organiseren. Zo creëren we duurzame projecten en aantrekkelijke investeringen.

SLAGVAARDIG
We kennen de belangrijkste beslissers in de vastgoedketen en volgen continu de ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij beslissen razendsnel en kunnen daardoor voortvarend handelen. Dit komt de performance van onze fondsen en projecten ten goede. Met als resultaat: maximale waarde voor alle betrokkenen.

STABIEL
Kwaliteit rendeert. Wij streven daarom op elk moment naar blijvende waarde en langdurige betrokkenheid. En dat geeft vertrouwen. Doordat wij de markt overzien en alle succesfactoren kennen, zijn onze projecten een waarborg voor tevreden bewoners en investeerders – een veilige én rendabele investering in Nederland.