Aan het IJ-The Row

Wonen in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord
EUR 1.165 - EUR 1.995 excl. per maand
Start oplevering
  • 50 m² - 134 m²
  • 2-,3-,4-kamerappartementen en penthouses
  • 92 huurappartementen

Beschrijving

Per direct beschikbaar!

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 50 tot 130 m2 woonoppervlakte en twee penthouses van 115 en 134 m2. De huurprijzen variëren van € 1.165,- tot € 1.995,- per maand, exclusief servicekosten en de eventuele huur van een parkeerplaats. Parkeerplaatsen zijn (beperkt) te huur voor € 150,- per maand. De huurappartementen in The Row worden inclusief hoogwaardige PVC-vloer verhuurd.

Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.

Je eigen balkon en een binnentuin

Elk appartement heeft een eigen balkon en een aantal appartementen een royaal dakterras. Naast je eigen balkon kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. De binnentuin is in alle opzichten uniek: de basis is een van gevel tot gevel glooiend groen tapijt van pluizige grassen, bloeiende planten en meerstammige bomen waaruit wandelpaden zijn gesneden. Langs deze paden komen rode stalen randen, die 10 tot 80 centimeter boven de grond uitsteken en een groot kunstwerk ‘The Spider’. The Spider en de loungebanken komen te midden van het groene tapijt.

De achterliggende gedachte daarbij is dat het hart van de binnentuin collectief gebruik, onderlinge interactie en een ‘wij-gevoel’ stimuleren. Het hart wordt de ultieme loungeplek waar je elkaar kunt ontmoeten, je verjaardag kunt vieren of een burenborrel kunt organiseren. Of juist de krant kunt lezen of even heerlijk kunt relaxen tussen het groen.

Compleet appartement

Je huurt een compleet appartement, dus inclusief luxe keuken, toilet en badkamer en hoogwaardige PVC-vloer in licht eiken. De keuken, van het merk Bruynzeel, heeft witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad en een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en RVS afzuigkap van Siemens.

De badkamer en toilet zijn voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen en betegeld met witte wandtegels van 25 x 33 cm en mat zwarte vloertegels van 30 x 30 cm.

De wanden in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn sausklaar. Verwarming is geregeld middels een WKO-systeem, wat wil zeggen dat je naast het verwarmen van je appartement (middels vloerverwarming), ook kunt koelen tijdens warme zomerdagen.

Prijslijst (342.43 KB)

Tijdlijn

  • Start bouw 2018
  • Start verhuur nu
  • Start oplevering nu

Impressies

Locatie