Pararius Huurwoningen

Groningen

Aquamarijnstraat

€ 795 incl. - € 820 incl.

start verhuur
  • 25 - 34 m2 woonoppervlak
  • 1 & 2 kamers
  • 16 woningen

Beschrijving

Algemeen:
Per medio maart 2019 zal er een nieuw wooncomplex worden opgeleverd nabij het Zernike Complex te Groningen. Het wooncomplex bestaat uit 16 compleet nieuwe en zelfstandige appartementen/studio’s. Alle wooneenheden beschikken over een eigen luxe keuken en badkamer. De wooneenheden variëren qua grote van 25m2 tot en met 34m2. De verwachte opleverdatum is medio maart 2019.

Locatie:
Dit wooncomplex is gesitueerd aan de Aquamarijnstraat te Groningen. De Aquamarijnstraat bevindt zich op slechts 5 minuten fietsen van het Zernike en op 13 minuten fietsen van het centrum van Groningen. Tevens bevindt er zich een grote supermarkt op 2 minuten fietsafstand.

Het gebouw:
Het gebouw betreft een voormalig schoolgebouw dat getransformeerd is tot wooncomplex. Het gebouw is bij de verbouwing volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, alle wooneenheden hebben hierdoor een A++ energielabel. In het pand is er een inpandige gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijke wasruimte met voldoende wasmachines aanwezig. Tevens is er een ruime gemeenschappelijke buitenruimte aanwezig.  

De woonruimtes:
Er zijn twee types woonruimtes in het complex:

Type 1 
Dit betreffen de wooneenheden op de begane grond. Deze wooneenheden hebben een woonkamer met open keuken en badkamer op de begane grond. Via een vaste trap is er toegang tot de vide/slaapkamer. De vide is op sta hoogte, en geeft toegang tot een vaste kast. Zie plattegrond type 1.

Type 2
Dit betreffen de wooneenheden op de eerste etage. Deze wooneenheden hebben een woonkamer met open keuken, badkamer en zolder welke als bergruimte gebruikt kan worden. De woonruimte is goed in te delen in een woon en slaapgedeelte. Zie plattegrond type 2.

Alle wooneenheden zijn splinternieuw en voorzien van nette vloeren en gordijnen. De keukens zijn allen voorzien van:

- Koel vries combinatie
- Vaatwasser
- Inductie kookplaat
- Afzuigkap
- Combimagnetron

De badkamers zijn allen voorzien van:
- Douche
- Wastafel
- Hangtoiletten
- Glazen douchescherm

Huurtoeslag:
De woonruimtes komen in aanmerking voor huurtoeslag. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar. Zie de website van de belastingdienst voor de voorwaarden voor huurtoeslag. De berekende servicekosten hoeven niet meegenomen te worden in de berekening voor de huurtoeslag.

Foto’s:
De foto’s zijn genomen van één van de woonruimtes (type 1) die alvast gereed is gemaakt voor de foto’s. De overige wooneenheden van type 1 zijn vergelijkbaar qua indeling en afwerking. De type 2 woningen hebben een andere indeling maar wel vergelijkbaar afwerkingsniveau.

Interesse?
Wilt u graag één van deze prachtige wooneenheden huren schijf u dan snel in! Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals opleverdatum, beschikbaarheid en bezichtigingsmomenten.

 

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw augustus 2018
  • start verhuur januari 2019
  • oplevering maart 2019

Impressies

Woningtype

Aanbieder