Bajeskwartier

Een vernieuwende wijk vol historie in Amsterdam
Toekomstige nieuwbouw
  • Verschillende appartementen
  • 1.350 koop- huurwoningen

Beschrijving

Toekomstige nieuwbouw!

Nieuwbouw in Amsterdam

Nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam is een plek waar cultuur, technologie en duurzaamheid samenkomen. Dit nieuwbouwproject in Amsterdam wordt een vernieuwende wijk vol oude historie. Een nieuwbouwproject waar gebouwd wordt met de kennis van nu door te kijken naar de historie van toen. Het wordt een stadswijk die ruimte geeft aan wonen en werken. En dat op een loopafstand van het centrum in Amsterdam.

Nieuwe huurappartementen Amsterdam

Binnen nieuwbouwproject Bajeskwartier in Amsterdam zullen huurwoningen worden worden aangeboden in alle soorten en maten. Van grote tot kleine huurwoningen, van basic tot luxe. Circulariteit, duurzaamheid, design en kunst staan bij dit nieuwbouwproject centraal. Het Bajeskwartier bestaat uit vier districten die verbonden worden met de stad Amsterdam.

Het Central District wordt het hart van het Bajeskwartier. Op deze plek staat wonen centraal. Je zal er koop- en huurwoningen vinden in vele soorten en maten. In het Amstel District zal je verschillende huurappartementen vinden. Hier worden zeven woontorens gebouwd midden in een groene oase. In het Learning District komt een middelbare school voor alle leerniveaus en een groen park met speel- en zitplekken. Het Design District wordt de creatieve hotspot van het Bajeskwartier. Hier komen kantoorruimtes, galeries voor kunstenaars en restaurants.

Nieuwbouwproject Bajeskwartier in Amsterdam wordt een plek waar je betaalbaar zal kunnen wonen, met werkplekken, cultuur, maatschappelijke voorzieningen en horeca op een steenworp afstand.

Stadswijk van de toekomst

Op de plaats waar het Bajeskwartier gerealiseerd zal worden vond je vroeger de ‘Bijlmerbajes.’De komende jaren worden op deze locatie ongeveer 1.350 koop- en huurwoningen gebouwd. Het nieuwbouwproject Bajeskwartier maakt deel uit van de buurt Overamstel en grenst aan Kop Weespertrekvaart.

In juni 2021 begon de bouw van het Bajeskwartier. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de openbare parkeergarage. Verwacht wordt dat de eerste woningen in 2024 klaar zullen zijn. Over zes jaar is het Bajeskwartier dé stadswijk van de toekomst.

Zie jij jezelf al wonen in het Bajeskwartier in Amsterdam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de huurwoningen en progressie!

Impressie