Nieuwbouwproject Boompjes Rotterdam

Clubhouse Boompjes
Start nieuwbouw
  • 45 m2 t\m 155 m2
  • 342 huurwoningen

Beschrijving

Enjoy the sharing life!

Je geduld wordt op de proef gesteld, maar het is het wachten meer dan waard: Clubhouse Boompjes is dé belofte voor de toekomst voor iedereen die middenin Rotterdam wil wonen. Binnen enkele jaren verrijzen twee gloednieuwe woontorens aan de Maas. Clubhouse boompjes biedt nieuwe woonvormen én een vernieuwend shared mobility concept. 

Wat kun je verwachten? 

Vanuit je woning prachtig uitzicht over de Maas of over het bruisende centrum van Rotterdam: dat is wat je kunt verwachten als je komt wonen in Clubhouse Boompjes. En niet alleen het uitzicht is prachtig, ook het design is oogstrelend mooi. De twee woontorens - 70 en 100 meter hoog - zijn ontworpen met oog voor design, maar ook met oog voor de wensen van bewoners. 

De in totaal 342 vrije sector huurwoningen komen in alle soorten en maten. Van zeer compacte woningen tot enorm ruime appartementen, van starterswoning tot vrije sector huurappartement: het kan allemaal. Woon je liever met vrienden? Clubhouse Boompjes biedt luxe en complete woningen aan die gedeeld kunnen worden zonder in te leveren op comfort of privacy. 

Unieke woonvorm 

Clubhouse Boompjes is meer dan alleen nieuwe woonruimte. In Clubhouse Boompjes gebruik je wat je nodig hebt, en wat je nodig hebt is er. Zo vind je commerciële ruimtes op de begane grond, maar ook een centrale lobby waar je in alle rust kunt werken of kunt genieten van een verse kop koffie. Sporten doe je in de gezamenlijke fitness en een verse maaltijd haal je bij de traiteur. Wil je op pad, dan reserveer je een fiets, een busje of een auto. De keuze is aan jou! 

Locatie 

Centraler kan niet! Clubhouse Boompjes wordt gebouwd op een van de beste locaties van Rotterdam. De torens verrijzen tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug, met de bruisende binnenstad van Rotterdam als achtertuin. Vanuit je woonkamer sta je binnen enkele minuten in de Markthal. 

De entree is gelegen aan de Boompjes, maar er wordt ook een ingang aan de Hertekade gerealiseerd. 

Interesse? Schrijf je in! 

Gun jij jezelf een prachtige woonplek aan de Maas? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De bouwwerkzaamheden gaan eind 2020 van start. Naar verwachting worden de eerste bewoners in 2024 verwelkomt. Ben jij erbij?

Tijdlijn

  • Sloop oudbouw 2020
  • Start nieuwbouw eind 2020
  • Oplevering 2024

Impressies