Pararius Huurwoningen

Camelot Campus 030 Utrecht

vanaf € 596, - / excl. per maand

  • 23 m² - 60 m²
  • 1 Bed
  • 250 studio's

Camelot Campus 030 Utrecht 

Verwacht vanaf medio november 2018: 250 gloednieuwe gestoffeerde en gemeubileerde studio's in Utrecht!

 

Goed nieuws voor wie op zoek is naar huisvesting in de prachtige stad Utrecht. Wij beheren 250 prachtige wooneenheden nabij het centrum van Utrecht. Alle wooneenheden hebben een eigen badkamer en keuken en zijn 23m² groot.

 

LET OP: deze studio's zijn alleen beschikbaar voor buitenlandse studenten. Vanaf 01/01/2019 komen ook Nederlanders voor deze woningen in aanmerking.

 

De wooneenheden bevinden zich op locatie Leidsche Rijn. Door de uitstekende ligging is dit gebied volop in ontwikkeling. De campus heeft een eigen overdekte fietsenstalling. In het midden van het pand komt een prachtige tuin, speciaal voor de bewoners. De perfecte locatie om je buren wat beter te leren kennen!

 

Er is een nieuw treinstation recht naast het gebouw waarvan je binnen 4 minuten op Utrecht Centraal staat. Op enkele minuten lopen vind je een winkelcentrum met winkels zoals Starbucks, Kruidvat, ONLY en HEMA en ook verschillende eetgelegenheden. Het centrum van Utrecht ligt op ongeveer 10 minuten fietsen en de Universiteit van Utrecht vind je binnen circa 20 minuten fietsen. Er zijn diverse sportscholen in de buurt. Zin om te dansen? Het nachtleven is ook op fiets afstand!

 

De contracten zullen gebaseerd zijn op short stay.

 

De prijs opbouw is als volgt:

Kale huur: € 596,-

Voorschot servicekosten vanaf: € 135,- euro

Voorschot meubilering/stoffering vanaf: € 82,75,- euro

Totale huur: vanaf € 813,75,- euro

- Huurtoeslag (om te checken of je hiervoor in aanmerking komt, kijk dan op de website van de belastingdienst!

 

Andere kosten om rekening mee te houden:

- Serviceabonnement €7,95 p/m.

 

De eenmalige kosten zijn:

- Diverse opstartkosten € 205,00 -

- Professionele eindschoonmaak studio € 100, -

- Borg: € 2.000, - (Dit krijg je aan het eind van je verblijf terug, onder de voorwaarde dat je de studio in goede staat achterlaat).

 

Optioneel:

- Linnenpakket € 120, -

- Keukenpakket € 75, -

 

Op dit moment wordt er nog druk gebouwd op locatie, maar de foto’s geven een goed beeld van de modelwoning! De verwachte oplevering is medio november 2018.

 

Interesse? Meld je nu alvast aan en wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe woning!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw september 2018
  • start verhuur september 2018
  • oplevering november 2018

Maps

Impressies

Aanbieder

Camelot Real Estate transformeert kantoren en scholen en realiseert nieuwbouw woningprojecten, vooral voor studenten en jongeren. Bestaande gebouwen die hun functie verloren hebben, bijvoorbeeld voormalige kantoren, worden grondig verbouwd. De focus ligt daarbij op het aanbieden van woonproducten zoals zelfstandige studio’s / appartementen van 20-65m2. Deze zogenaamde Microliving Solution, een eenpersoons huishouden op een kleine oppervlakte, is de woontrend van nu! Onze ambitie is om 3000 van dergelijke woningen in de 25 grootste steden van Nederland te realiseren in de komende 5 jaar.

De ruimtes leveren we altijd volledig gestoffeerd en gemeubileerd op. Bewoners hebben hun eigen keuken en badkamer. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes (zoals Karaoke Room, Cinema, Study Room, wassalons en Comfort Seating). Omdat we graag alle diensten uit één hand leveren, neemt Camelot Vastgoedbeheer het verhuurproces zelf op zich. Daarnaast werken we ook als beheerder, ontwikkelaar en adviseur voor derden.