Pararius Huurwoningen

Utrecht

Camelot Campus 030

vanaf € 596, - / excl. per maand

oplevering
  • 23 - 60 m2 woonoppervlak
  • 1 kamer
  • 250 studio's

Beschrijving

250 gloednieuwe gestoffeerde en gemeubileerde studio’s

Met trots presenteren wij ons wooncomplex Camelot Campus 030 in Utrecht. 250 gloednieuwe gestoffeerde en gemeubileerde studio’s gelegen in Utrecht! 

LET OP:

Vanaf eind november zijn deze studio's alleen beschikbaar voor buitenlandse studenten/ expats en Nederlandse studenten die niet uit Utrecht komen. Deze contracten zullen een periode hebben van 6 tot 9 maanden. De kale huurprijs in deze periode is €596.

Vanaf januari kunnen we ook studio's aanbieden aan alle andere bewoners. Deze contracten zullen een periode hebben van onbepaalde tijd. De kale huurprijs vanaf januari is vanaf €705.

Algemeen:
Goed nieuws voor wie op zoek is naar huisvesting in Utrecht. Camelot Europe beheert 250 prachtige wooneenheden nabij het centrum van Utrecht! Alle wooneenheden hebben een eigen badkamer en keuken en zijn tussen 23 m² en 60 m² groot. Benieuwd? Loop dan nu mee met onze collega Mardjan die je een rondleiding geeft in de modelstudio. Deze video staat onder de foto's.

De locatie:
De wooneenheden bevinden in het Leidsche Rijn. Er is een nieuw treinstation naast het gebouw waarvan je binnen 4 minuten op Utrecht Centraal staat. Aan de andere kant van het spoor is een modern winkelcentrum. Hier vind je winkels zoals Starbucks, Kruidvat, ONLY en HEMA en ook een aantal gezellige restaurants. Je fietst binnen 10 minuten naar het centrum van Utrecht en binnen circa 20 minuten naar de Universiteit van Utrecht. Voor een sportschool hoef je niet ver te zoeken, deze is ook in de buurt. Zin om te dansen? Het nachtleven is op fietsafstand!

Het gebouw:
De campus heeft een eigen overdekte fietsenstalling, parkeergarage en wasruimte. In het midden van het pand komt een prachtige tuin, speciaal voor de bewoners. De perfecte locatie om je buren wat beter te leren kennen!
- Overdekte fietsenstalling 
- Parkeergarage
- Wasserette
- Gemeenschappelijke tuin
- Huismeester (fulltime aanwezig) 

De woonruimte:
De studio’s zijn splinternieuw! De volledige gemeubileerde en gestoffeerde woningen beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wasbak en een keuken met een koelkast, combi-oven, wasbak, tweepits kookplaat en genoeg keukenkastjes. Verder zit er een heerlijk bed van 140 cm breed in de studio. Ook is er een bureau met stoel aanwezig, ideaal om aan te studeren! 

Huurtoeslag aanvragen? Dat kan! Voer voor het aanvragen van huurtoeslag 0 euro in, zie de website van de belastingdienst voor de voorwaarden.

Huurkosten (vanaf januari 2019):
- Kale huurprijs: vanaf € 705,00 
- Voorschot servicekosten: € 75,- euro 
- Voorschot meubilering/stofferingkosten: vanaf € 82,00 
- Serviceabonnement (kleine herstelwerkzaamheden) €7,95 p/m. 


De eenmalige kosten zijn:
- Diverse opstartkosten € 205,00 
- Professionele reiniging/eindschoonmaak studio € 100, -
- Waarborgsom: € 1.000, - 

Heb je interesse in nieuw linnengoed en keukengerei? Wij zorgen graag dat deze voor je klaarstaat op de dag van je intrek. 
- Linnenpakket € 120, - 
- Keukenpakket € 75, -

Interesse?
Neem contact met ons op door je aan te melden. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch of per mail bereikbaar. 

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw september 2018
  • start verhuur september 2018
  • oplevering januari 2019

Impressies

Video

360 graden foto's

Aanbieder

Camelot Real Estate transformeert kantoren en scholen en realiseert nieuwbouw woningprojecten, vooral voor studenten en jongeren. Bestaande gebouwen die hun functie verloren hebben, bijvoorbeeld voormalige kantoren, worden grondig verbouwd. De focus ligt daarbij op het aanbieden van woonproducten zoals zelfstandige studio’s / appartementen van 20-65m2. Deze zogenaamde Microliving Solution, een eenpersoons huishouden op een kleine oppervlakte, is de woontrend van nu! Onze ambitie is om 3000 van dergelijke woningen in de 25 grootste steden van Nederland te realiseren in de komende 5 jaar.

De ruimtes leveren we altijd volledig gestoffeerd en gemeubileerd op. Bewoners hebben hun eigen keuken en badkamer. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes (zoals Karaoke Room, Cinema, Study Room, wassalons en Comfort Seating). Omdat we graag alle diensten uit één hand leveren, neemt Camelot Vastgoedbeheer het verhuurproces zelf op zich. Daarnaast werken we ook als beheerder, ontwikkelaar en adviseur voor derden.