Pararius Huurwoningen

Nieuwbouwproject - De Lofts - Amsterdam

€ 950,- /mnd

  • Vanaf 31 m2 tot 43 m2
  • 1 of 2 kamer-appartement
  • 212 appartementen

Beschrijving

De Lofts bestaat uit 212 appartementen verdeeld over zeven verdiepingen. De appartementen zijn compact en slim opgebouwde twee-kamer-appartementen of studio's van gemiddeld 32 m2 gbo, waardoor je de ruimte optimaal kan benutten. Het gebouw krijgt een internationaal karakter door de raampartijen in de gevel die zijn geïnspireerd door New Yorkse lofts.

Er zijn vier verschillende type appartementen. Alle appartementen worden voorzien van een hoogwaardig en volledig afwerkingsniveau met badkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron), vloerafwerking, wandafwerking, en raamdecoratie en handige opberg ruimte. Je kan bij oplevering dan ook direct het appartement betrekken.

Naast je eigen appartement bevindt zich op het dak nog een gezamenlijk dakterras. Daarnaast zijn op de begane grond gemeenschappelijke ruimten, zoals een woonkamer, bibliotheek met werkruimten en een wasserette.

Tijdlijn oplevering project

  • Begin 2017Start bouw
  • Medio 2018Start verhuur
  • Begin 2019Start oplevering

Woningtypen

Impressies

Project op kaart

Video

Aanbieder

AM, Inspiring Space

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

De projecten van AM krijgen ruime erkenning, mede getuige prestigieuze prijzen voor onder meer Newport Nesselande, Rotterdam (Neprom Prijs en Neprom Publieksprijs), het kantoorgebouw Forum, Amsterdam (Mipim Award en FGH Prijs), Regenboog Park, Tilburg (ULI Award), Chassé Park, Breda (Neprom Volhardingsprijs), Huijgensgracht, Vogelweide-Ypenburg en Duindorp, Den Haag (Nieuwe Stad Prijs), Hof der Verademing, Den Haag (WoonAward Haaglanden), Abtstraat, Maastricht (Victor de Stuersprijs), winkelcentrum Overkapel, Utrecht, Centrumplan Etten-Leur, Spuikwartier, Den Haag en Villa Arena, Amsterdam (alle vier gehonoreerd met de NRW Jaarprijs).

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.