Pararius Huurwoningen

Utrecht

De Parkwachter

€ 393.000,- tot € 1.140.000,- v.o.n.  

start verkoop
 • 99 - 183 m2 woonoppervlak
 • 3 - 5 kamers
 • 43 woningen

Beschrijving

Wonen in De Parkwachter
De appartementen of liever 'aparkments' , 'parklofts' en 'penthouses, bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. het project De Parkwachter heeft bijzondere kenmerken, namelijk de architectuur en de service Butler Point.

Nog enkele woningen beschikbaar!

 • Nog enkele beschikbaar van Type I vanaf € 444.500,- v.o.n.
 • Nog 1 beschikbaar van Type J vanaf € 444.500,- v.o.n.
 • Nog 2 beschikbaar van Type K vanaf € 589.000,- v.o.n.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Parkwachter zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. betekenen. Meer weten? Bekijk nu de mogelijkheden via de inschrijfknop op de site van de aanbieder.


Bijzondere architectuur
De Parkwachter heeft bijzondere kenmerken, namelijk de architectuur en de service Butler Point.


De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Parkwachter gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel.

De Planning
De start van de bouw is gepland medio 2019. De verwachting is dat De Parkwachter medio 2021 zal worden opgeleverd.

+ Toon meer

Tijdlijn

 • start verkoop mei 2019
 • start bouw medio 2019
 • (verwachtte) oplevering medio 2021

Impressies

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  2 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  68/32

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  28%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

VORM ontwikkeling B.V.

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Je doet het namelijk niet iedere dag en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen in je leven. Daarom doen wij er alles aan om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen we de voorpret, helpen we je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken wij mee over de afwerking. Zodra een project in verkoop is, vind je uitgebreide informatie op de projectwebsites van ons huizen aanbod. We helpen je graag om jouw VORMHuis te vinden.

De Thuismaker

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORM Finance, VORMotica en 6 D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.