Pararius Huurwoningen

Den Haag

De Sophie

van € 1.065,- tot € 1.725,-

verwachtte oplevering
  • ca. 65 - 134 m2 woonoppervlak
  • 2 - 4 kamers
  • 67 woningen

Beschrijving

Royaal wonen in Den Haag

Aan de Koningin Sophiestraat wordt op dit moment een voormalig kantoorpand uit de jaren ‘80 getransformeerd tot mooie appartementen. Het project omvat 67 huurappartementen, variërend  in oppervlakte van 64 tot 134 m2. De appartementen zijn verdeeld over 6 woonlagen en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een eigen balkon, dakterras of tuin.  De woningen op de verdiepingen zijn per lift te bereiken. Ze worden allen energiezuinig afgewerkt en en voldoen aan de eisen voor energielabel A.

Onder ‘De Sophie’ wordt een parkeergarage gerealiseerd. Van de 67 appartementen worden er 55 met parkeerplaats verhuurd. De parkeergarage biedt naast de parkeerplaatsen een gemeenschappelijke fietsenstalling voor twee fietsen per appartement.

Er zijn in ‘De Sophie’ 3 typen appartementen te vinden:
Type 1: Appartementen op de begane grond, met tuin aan de voor- en achterzijde
Type 2: Appartementen met ruim balkon op de eerste tot en met de vierde verdieping
Type 3: Appartementen met een dakterras

De omgeving
‘De Sophie’ is zeer centraal gelegen in de gewilde, rustige wijk Bezuidenhout. In deze wijk zijn verschillende voorzieningen op steenworp afstand. Denk hierbij aan De Theresiastraat met een gevarieerd aanbod op het gebied van fashion, food en design. Naar groen hoeft u niet lang op zoek met de nabijheid van het Haagse Bos. De appartementen liggen dichtbij supermarkten, (internationale) scholen en kinderdagverblijven. De kantorencentra ‘De Resident’ en ‘het Beatrixkwartier’, waar veel ministeries zijn gevestigd, zijn op loopafstand. Bovendien is het stadscentrum vlakbij (nog geen 10 minuten fietsen) en bevindt het openbaar vervoer (station Laan van NOI, Den Haag Centraal, tram en bushaltes) zich in de buurt. Ook de uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn zeer gunstig gelegen.

Interesse?
Heeft u interesse in één van de appartementen in ‘De Sophie’? Neem dan gerust even contact met ons op.

Het project is op dit moment nog in aanbouw, daarom is bezichtiging op dit moment nog niet mogelijk. Wel is het mogelijk om op het open huis van 16 februari 2019 van 10.00-12.00 een aantal woningen te bezichtigen. De oplevering van de appartementen wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2019.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start transformatie december 2017
  • start verhuur december 2018
  • verwachtte oplevering april 2019

Impressies

Aanbieders

Amvest

i.s.m. TW3 makelaars en Verwey Vastgoed