Pararius Huurwoningen

De Staatsmannen Utrecht

v.a. € 900,- incl. laminaatlvoer (excl. € 55,- service kosten en € 35,- parkeerplaats per maand)

  • ca. 54 m2 t/m 111 m2
  • 2, 3- en 4- kamerappartementen
  • 235 in totaal

Beschrijving

Nieuwbouwproject De Staatsmannen Utrecht

Het Complex

De Staatsmannen zijn 4 nieuwbouw woontorens op Kanaleneiland in Utrecht. Er worden in de blokken C+D  2, 3 en 4-kamerappartementen verhuurd van ca. 54 m2 t/m 111 m2. In de blokken A+B zijn bijna alle appartementen al verhuurd.

De appartementen

Alle appartementen hebben een ruim balkon. De luxe Bruynzeel keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens: een koel- vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en recirculatie afzuigkap. De badkamer en het toilet zijn luxe afgewerkt met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. De appartementen zijn voorzien van behang en een groot aantal woningen ook van een kwalitatieve laminaatvloer. De woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. Warmte wordt geleverd via stadsverwarming. Elk gebouw heeft twee liften. Bergingen, fietsenstalling en parkeerplekken bevinden zich op de begane grond.

Kanaleneiland

Kanaleneiland is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad. Het is een ruim opgezette wijk met veel groen, voorzieningen en een winkelcentrum met twee supermarkten. De ontsluiting met de snelweg is uitstekend. De tramlijn op de Beneluxlaan verbindt de wijk met het centrum en station Utrecht Centraal. Binnen een kwartiertje fietsen ben je in de binnenstad.

Inkomenseis

Voor deze appartementen is voor één huurder een bruto maandinkomen vereist van 4x de maandhuur. Wil je met z'n tweeën huren dan geldt een inkomenseis van 4,5x de maandhuur.

De vanaf huurprijs is € 900,- per maand incl. laminaatvloer. Dat is excl. € 55,- servicekosten en excl. € 35,- voor een parkeerplaats.

Wil jij ook wonen in De Staatsmannen? Schrijf je dan nu snel in!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw zomer 2016
  • start verhuur blok C + D februari 2019
  • oplevering maart / april 2019

Maps (Blok C+D)

Video

Impressies

Aanbieder

Vesteda