Het Kwadrant

Verblijven, ontmoeten en thuiskomen. Transformatieproject Het Kwadrant in Maarssen komt eraan!
  • 499 huurappartementen

Beschrijving

Verwachte oplevering 2022 - 2023!

Verblijven, ontmoeten en thuiskomen. Transformatie-, en nieuwbouwproject Het Kwadrant in Maarssen komt eraan!

Transformatie in Maarssen

Het Kwadrant is een transformatie-, en nieuwbouwproject in Maarssen en biedt huurwoningen aan voor starters en kleinere huishoudens. 

Het Kwadrant in Maarssen bestaat uit een transformatie van een kantoorpand naar woongelegenheid. Diverse kantoren en bedrijven staan in het plangebied leeg. Dus het is tijd voor een grote transformatie! In Het Kwadrant komen in totaal 499 huurappartementen. Het wordt een plek waar verblijven, ontmoeten en thuiskomen centraal staan. 

Nieuwe huurappartementen in Maarssen

Binnen het transformatieproject Het Kwadrant in Maarssen komen twee nieuwbouwproject appartementsgebouwen te staan. In totaal worden er 499 appartementen en 220 parkeerplaatsen in deze twee woontorens van 15 verdiepingen gerealiseerd. In Het Kwadrant is er voor elk wat wils. Zo is er een keuze uit sociale huur appartementen, studio’s/starterswoningen, twee kamer huurappartementen, driekamer huurappartementen en penthouse appartementen. 

Het huidige kantoorpand dat momenteel nog staat wordt in een latere fase getransformeerd naar een studentenwoning. Duurzaamheid speelt in dit project een belangrijke rol. Er is ambitie voor EPC 0.25, hierdoor kunnen bewoners straks en minimale energierekening hebben. Het project zal in 2022-2023 opgeleverd worden.  

Transformatie-, en nieuwbouwproject Het Kwadrant in Maarssen wordt een plek waar je betaalbaar zal kunnen wonen waar verblijven, ontmoeten en thuiskomen centraal staan. 

Impressie