Horizons Amsterdam

Toekomstig nieuwbouwproject in Amsterdam
Een duurzaam icoon voor de stad Amsterdam, voor Nederland en voor de rest van de wereld.
  • 126 woningen

Beschrijving

Meld je nu aan voor meer informatie!
Nieuwbouwproject in Amsterdam

Nieuwbouwproject Horizons is de start van een nieuwe generatie gebouwen. Het ademt, denkt en voelt, net als de longen, het brein en het hart in het menselijk lichaam. Dit Nieuwbouwproject in Amsterdam legt de stip voorbij de horizon en laat zien dat mens en natuur volledig in harmonie kunnen leven. Het is een duurzaam icoon voor de stad Amsterdam, voor Nederland en voor de rest van de wereld. Met nieuwbouwproject horizons in Amsterdam komt een gebouw tot leven wat 5 keer een positieve impact heeft op de stad.

Het gebouw
  • Energiepositief: levert energie in plaats van dat het energie gebruikt.
  • CO2 negatief: stoot per saldo geen CO2 uit, maar slaat het op.
  • Gesloten grondstoffenkringloop: afval wordt als grondstof hergebruikt en niet weggegooid.
  • Voor de natuur: breekt biodiversiteit niet af, maar herstelt deze.
  • Voor iedereen: gaat eenzaamheid tegen en zorgt voor verbinding tussen bewoners.

De woningen in Horizons

Nieuwbouwproject Horizons bestaat uit 67 middeldure huur appartementen in verschillende maten, 49 koopappartementen en 10 stadswoningen. Daarnaast is er in nieuwbouwproject Horizons ruimte voor bedrijvigheid in de plint, en is er een gemeenschappelijke woonkamer voor alle bewoners. Er is een inpandige fietsenberging aanwezig, en auto- en scooter parkeren worden met laadvoorzieningen aangeboden in een verdiepte garage onder het gebouw.

Nieuwbouwproject Horizons in Amsterdam laat zien dat we in een duurzame samenleving kunnen leven, waarbij mens en natuur elkaar versterken. Dat we kunnen leven op basis van overvloed. Overvloed van energie, natuur, grondstoffen, schone lucht en sociale verbondenheid. De mens en natuur volledig in harmonie.

Horizons in Amsterdam

Nieuwbouwproject Horizons in Amsterdam maakt onderdeel uit van de Sluisbuurt. De sluisbuurt in Amsterdam heeft een unieke ligging aan het IJ. Het wordt een duurzame, autoluwe wijk met bebouwing in een combinatie van hoog- en laagbouw met ruim 5.500 woningen en voorzieningen. De voorbereidingen voor de bouw zijn in volle gang, met deze tender start ook de realisatiefase van de wijk. De volledige ontwikkelingen van het gebied gaat 10 tot 15 jaar duren.

Zie jij jezelf al wonen in nieuwbouwproject Horizons Amsterdam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de woningen en progressie!

Impressie

Maps