Huren in Blue

Glansrijk wonen in Delft
EUR 1.120 excl. servicekosten per maand
oplevering
  • 75 m²
  • 2 kamer appartementen beschikbaar
  • 85

Beschrijving

Nog enkele 2 kamer appartementen per direct beschikbaar!

Huren in Blue

Per direct beschikbaar! Van de in totaal 85 appartementen zijn nog slechts enkele 2-kamerappartementen beschikbaar. Heb je interesse in een 2 -kamer appartement? Schrijf je dan snel in!

Locatie

Vlakbij het historische binnencentrum van Delft. De naam is een eerbetoon aan het beroemde Delfts Blauw. Ambacht, artistieke invulling en verfijning zie je dan ook terug in deze huurappartementen. Met de lichtkleurige bakstenen en hoge raampartijen, een gezamenlijke binnentuin en de ligging direct naast het nieuwe Van Leeuwenhoekpark is het totaalplaatje een streling voor het oog. En dat geldt natuurlijk ook voor jouw uitzicht!


De appartementen
Je woont hier zorgeloos, voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en een comfortabele en luxe afgewerkte badkamer. De woonoppervlakte is 75m² en alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon of een tuin.

Over het project

Huren in Blue is onderdeel van Guldenwater, een woonblok dat uit 5 blokken bestaat. Het wordt gebouwd wordt aan de kruising Nieuwe Gracht / Westlandseweg. Door het verdwijnen van het spoorviaduct is hier ruimte ontstaan voor een modern aantrekkelijk woongebied: Nieuw Delft. Vanuit je comfortabele appartement in Blue kun je deze transformatie van dichtbij meemaken. Intussen profiteer je door de fantastische ligging van de vele bestaande voorzieningen in de directe omgeving en natuurlijk de historische binnenstad. Te voet en met de fiets heb je al de keuze uit meerdere supermarkten en een winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen. Reis je met het OV? Dan ben je na 500 meter al op Station Delft. En met de auto ben je snel op weg via de A4 of de A13.

Tijdlijn

  • start bouw 2020
  • start verhuur nu
  • oplevering begin februari 2021

Impressies

Virtuele tour

Maps