Imagine - Rotterdam

Aan de skyline van Rotterdam wordt een nieuw woonicoon toegevoegd.
Op steenworp afstand van het nieuwe Feyenoord City en met een waanzinnig uitzicht op de Maas.
in ontwikkeling
  • ca. 48m² - 100m²
  • 2-3 kamer appartementen
  • 133 huurappartementen

Beschrijving

Nieuwbouwproject Imagine Rotterdam komt eraan!
Nieuwbouw in Rotterdam

Aan de skyline van Rotterdam wordt een nieuw woon icoon toegevoegd. Nieuwbouwproject Imagine Rotterdam komt op een steenworp van Feyenoord City en heeft een waanzinnig uitzicht op de Maas. Nieuwbouwproject Imagine wordt voorzien van een binnentuin, een klimaatbestendige, groene huiskamer met volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Binnen 10 minuten ben je in het Centrum van Rotterdam.

Wonen in Imagine Rotterdam

Nieuwbouwproject Imagine heeft twee woontorens die verbonden worden door een laagbouw deel. In de kleinere toren die bestaat uit 16 verdiepingen, bevinden zich de huurappartementen. Naast wonen is er op de begane grond ruimte voor diverse winkels. Er komen in totaal 295 woningen, waarvan 162 koopwoningen en 133 vrije sector huurwoningen. Het aanbod koopwoningen bestaat uit acht grondgebonden 2-laagse stadswoningen, 70 woningen in de plint en 84 woningen in de torens.

Nieuwbouwproject Imagine biedt luxe en instapklaar twee- en driekamer vrije sector huurappartementen en hebben een woonoppervlakte vanaf 48m² tot 100m². Alle appartementen hebben een loggia met een zon oriëntatie op het zuiden en westen. Alle woningen beschikken over een luxe keuken voorzien van combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, inductiekookplaat en koel-vriescombinatie. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Het toilet is apart. De wanden zijn voorzien van behang in een neutrale kleur.

Nieuwbouwproject Imagine heeft een ondergelegen parkeergarage. En er zijn 40 parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders van Vesteda. In de parkeergarage komen tien elektrische deelauto’s. Handig wanneer u zelf geen auto hebt, maar wel graag een dag op pad wil. Fietsen kunnen kwijt in de algemene fietsenstalling onder het gebouw met maar liefst 207 fietsparkeerplekken.

De wijk Laan op Zuid

Nieuwbouwproject Imagine komt op de kop van Laan op Zuid. Alle mogelijke winkels zijn bij Imagine in de buurt. Van grote supermarkten tot aan XL winkelformules. Een avond op stap kan met de fiets, ov of lopend. Het Nieuwe Luxor is 7 minuten fietsen en de Kuip is lopend te bereiken. Een dag met de auto weg? U zit zo op de A16 en A15. De tram stopt om de hoek en brengt u binnen 5 minuten in het centrum van Rotterdam.

Verwacht wordt dat de woningen eind 2024 klaar zullen zijn. De verhuur start eind 2023 (prognose).

Zie jij jezelf al wonen in nieuwbouwproject Imagine Rotterdam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de huurwoningen en progressie!

Tijdlijn (prognose)

  • in ontwikkeling nu
  • start verhuur 2023
  • oplevering 2024

Impressie