Pararius Huurwoningen

Amsterdam

Huren in Intermezzo

van € 1.800,- tm € 3.025,- per maand (excl. servicekosten, incl. verwarming)

start verhuur
  • 58 - 138 m2 woonoppervlak
  • 1 - 4 kamers
  • 35 appartementen

Beschrijving

Vrije sector huurappartementen op de Zuidas

35 luxe huurappartementen op de Zuidas in Amsterdam. Ze zijn nu beschikbaar in nieuwbouwproject Intermezzo. Het gaat om appartementen van 58 tot 138 vierkante meter, verdeeld over één, twee, drie of vier kamers. Je hebt een luxe keuken, een complete badkamer met inloopdouche en/of ligbad en een loggia of terras.

Intermezzo Zuidas: veel variatie in huurappartementen

Het motto bij Intermezzo is: ‘jij bent niet ‘standaard’, dus waarom zou jouw appartement dat wel moeten zijn?’ Daarom zijn alle 35 huurappartementen in het gebouw net even anders. Zowel qua indeling als qua oppervlakte is er dan ook veel keuze. De afwerking is subliem, met bijvoorbeeld een Poggenpohl-keuken, sanitair van Villeroy & Boch en een luxe inloopdouche. Een balkon, toegang tot een parkeergarage vlakbij, de beste restaurants om de hoek, een supermarkt aan je voeten en ideale verbindingen met het openbaar vervoer op loopafstand. In Intermezzo heb je het allemaal.

De huurprijzen van de appartementen in Intermezzo variëren van € 1.800,- tot € 3.025,- euro per maand. Dit is exclusief servicekosten maar inclusief verwarming. Om voor een appartement in Intermezzo in aanmerking te komen, geldt er een inkomenseis. Per maand dien je bruto inkomen minimaal vier keer de maandelijkse huurprijs te verdienen. Een tweede inkomen telt voor 100 procent mee.

Zuidas: een wijk met een internationale uitstraling en een vleugje glamour

Intermezzo staat aan de Gustav Mahlerlaan in het hart van de Zuidas in Amsterdam. De Zuidas is een wijk met een internationale uitstraling en een vleugje glamour. Was de Zuidas voorheen vooral een zakendistrict, tegenwoordig worden er steeds meer woonprojecten gebouwd, zoals Intermezzo. Met 22 verdiepingen en zijn stralend witte bakstenen gevels is Intermezzo echt een opvallende verschijning. Stap naar buiten en je hoort alle talen van de wereld. Stap naar binnen en je ervaart wat licht en luxe met een mens kunnen doen. Dit is precies wat je zocht: een oase van rust, midden in de kosmopolitische ‘hustle and bustle’ van de Zuidas in Amsterdam.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw Q1 2015
  • start verhuur Q2 2018
  • oplevering Q3 2018

3D Presentatie Intermezzo

Impressies

Aanbieders