Kabeldistrict Delft

Een nieuwe Delftse stadswijk
Kabeldistrict verrijst de komende jaren
  • 3.200 woningen

Beschrijving

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Wonen in een nieuwe Delftse stadswijk aan de Schie? Kabeldistrict verrijst de komende jaren.

Nieuwbouw in Delft

Nieuwbouwproject Kabeldistrict Delft wordt een plek met een optimale combinatie van werken en wonen. Kabeldistrict inspireert en houdt je in beweging. Historie, industrie, levendig, groen en veelzijdig. Kabeldistrict wordt een toekomstige wijk met karakter.

De nieuwe wijk van Delft

Binnen nieuwbouwproject Kabeldistrict Delft zullen over een paar jaar zo’n 3.200 tot 3.500 woningen en meer dan duizenden banen zijn. Je vindt hier fijne koop- en huurhuizen omgeven door een groene, duurzame wijk met een stadspark aan de Schie. Ook komen verschillende appartementen in verschillende groottes en prijsklassen.

Een passende woning voor iedereen. Starters, senioren, gezinnen met opgroeiende kinderen of expats. De diversiteit maakt Kabeldistrict levendig en veelzijdig. Kabeldistrict geeft ruimte voor ontmoeten en spelen in de stadspark aan de Schie.

Hoe de gebouwen er precies uit zullen gaan zien? Deze plannen worden aankomende tijd verder uitgewerkt.

Het toekomstige Kabeldistrict

Kabeldistrict komt op het terrein van de Nederlandse Kabelfabriek. Het wordt getransformeerd tot een ondernemend, stedelijk werk en woongebied met een industrieel karakter.

Tegen het Kabeldistrict aan vind je station Delft, TU Delft is aan de overkant van de Schie en het centrum van Delft ligt op een steenworp afstand. Kabeldistrict bevindt zich midden in het hart van kennis, mobiliteit en levendigheid.

Naar verwachting kan de bouw van de eerste fase in 2023 starten. Ben jij benieuwd naar deze toekomstige werk- en woonwijk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Impressie