Pararius Huurwoningen

LIVE LOVE LIFE

€ 301.905 tot € 791.592 /v.o.n. excl. erfpacht
ca. € 850,- bruto /mnd excl. erfpacht*

  • 61 m2 – 142 m2
  • 1, 2 en 3 slaapkamers
  • 68 units

Omschrijving

Houthaven: een weergaloze woonplek, op een autoluw, groen en duurzaam eiland, dicht bij de binnenstad en aan het IJ. Verscholen achter pakhuizen, silo’s, loodsen en koopmanshuizen is de Houthaven een bijzondere plek met een indrukwekkende geschiedenis. Een plek bovendien met een ideale ligging; goed bereikbaar, aan het IJ en dicht bij de binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek.


LIFE: een bijzonder appartementengebouw op het Revaleiland in de Houthaven in Amsterdam


De Houthaven in Amsterdam: ooit het decor van drijvend hout, zover het oog reikt. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.


EEN WEERGALOZE LOCATIE
Op Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek.


Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.


Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, love.


WONINGAANBOD
Het gebouw in de architectuur van de Amsterdamse School-stijl biedt ruimte aan fraaie en stijlvolle appartementen, dubbelbenedenwoningen, portiekwoningen en penthouses. De koopwoningen variëren in grootte van 61 tot 142 m2. Perfect afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De woningen hebben hoge plafonds en er zijn varianten van plattegronden gemaakt om U mogelijkheden te tonen hoe de woningen naar uw wens kunnen worden ingericht. Met een parkeergarage onder het gebouw, ruime fietsenstalling, eigen (inpandige) berging, mooie gezamenlijke binnentuin en duurzame energieopwekking met zonnepanelen.


U woont er in een mooi en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.


LIFE heeft een fraaie diversiteit aan woningtypen, die het uitermate geschikt maakt voor elke woonwens:

  • Dubbelbeneden woningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin
  • Fraaie twee- en driekamer portiekwoningen tussen de 71 en 87 m2 op de 1e t/m 4e verdieping
  • Royale hoekappartementen met 2 of 3 kamers, van 83 en 87 m2 op de 3e en 4e verdieping
  • Prachtige penthouses met twee balkons en ruim 142 m2, gelegen op de 4e verdieping
In Life sluiten we niemand uit, wel zal er bij gelijke geschiktheid van kandidaten voorrang worden gegeven aan kandidaten met geboortejaar 1964 of eerder.


Duurzaamheidshypotheek
Duurzaamheidshypotheek met rentes tot wel 1,55% 10 jaar vast, vraag naar de mogelijkheden.


Meer informatie en inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven: www.vorm.nl/life


*de vanaf prijs o.b.v. de maandlasten is gebaseerd op een modaal jaarinkomen en te allen tijden afhankelijk van de persoonlijke situatie en de inbreng van eventueel eigen middelen.

Tijdlijn

  • Q3 2017 Start verkoop
  • december 2017 Start bouw
  • eind 2019 Oplevering

Impressies

Kaart

Aanbieder

Hallie & Van Klooster Makelaardij en Ramón Mossel Makelaardij

Meer projectinformatie