Spot-on wonen in Lightyards

In Eindhoven, op de plek van het oude postkantoor, ontstaat een nieuw stukje stad. Van het Stationsplein tot aan de Dommel krijgt Eindhoven nog meer glans met Lightyards.
start bouw
  • vanaf 40m²
  • huurwoningen
  • 190

Beschrijving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Lightyards

Het begin van Lightyards is er. Met The Student Hotel is de toon gezet. Maar in Lightyards worden nog drie gebouwen ontwikkeld. Twee woongebouwen en één kantoorgebouw. Op de plek van het tijdelijk parkeerterrein komen maximaal 242 appartementen van ca. 40m2 tot ca. 150 m2, in twee woongebouwen. De lage woontoren bestaat uit luxe koopappartementen in combinatie met commerciële ruimten op de begane grond. In de hogere toren komen met name compacte tot middelgrote appartementen.

Highlight gebouw

Highlight wordt een moderne woontoren van ongeveer 75 meter hoog, net als The Student Hotel. In het gebouw komen ongeveer 190 compacte en middelgrote huurappartementen. Ook komen hier aantrekkelijke friends-appartementen: ideaal voor iedereen die graag een appartement wil delen met een goede vriend of vriendin. In een friends-appartement heb je veel privacy met een eigen royale slaapkamer met aangrenzende badkamer én de gezelligheid van een gedeelde woonkamer en keuken. Op de begane grond van het gebouw komen een aantal grote, dubbelhoge appartementen met een eigen voordeur aan de binnentuin. Deze woningen zijn zeer geschikt voor een bedrijf of atelier aan huis.

Op de begane grond van Highlight vind je de entree en een gezamenlijk ruimte. Wellicht kies er je op een thuiswerkdag voor om hier je laptop open te klappen of ga je even bijkletsen met je buurman. Liever even naar buiten? Je kunt de binnentuin in, maar ook de gezamenlijke groene daktuin op. Perfect om te sporten, te luieren in de zon of buiten wat te werken. De balkons van de appartementen in de toren bevinden zich hoofdzakelijk aan de oost- en westzijde van het gebouw. 

Tijdlijn

  • start bouw 2022
  • Start verhuur Onbekend

Impressie

Maps