Op de Beeck

Arnhem
v.a. €1.125 - €1.295 p/m (excl. servicekosten)
start verhuur
 • 87 - 98 m² woonopp.
 • 3 kamers
 • 2/40 beschikbaar

Op de Beeck

Arnhem
v.a. €1.125 - €1.295 p/m (excl. servicekosten)
start verhuur
 • 87 - 98 m² woonopp.
 • 3 kamers
 • 2/40 beschikbaar

Beschrijving

Laatste 2 appartementen per direct beschikbaar!

Zeer luxe en compleet afgewerkte appartementen. PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Centraal wonen in hartje centrum van Arnhem?
Dat kan in het project "Op de Beeck". Dit prachtige complex is gelegen midden in het bruisende stadscentrum van Arnhem en recht tegenover het Musispark. Inmiddels is reeds 95% van de appartementen verhuurd, een overzicht van de beschikbare woningen kun vindt u in de prijs/optielijst.

Bezichtigingen van deze appartementen zijn mogelijk! De woningen zijn al opgeleverd en klaar om te bewonen.

Interesse in de verschillende types? Onderaan deze pagina ziet een een voorbeeld van de beschikbare appartementen. Onder de inschrijfbutton ziet u de prijslijst waar op is aangegeven welke woningen er nog beschikbaar zijn, met de bijbehorende huurprijzen!

Type E: nog 1 beschikbaar

Type G: nog 1 beschikbaar

WONEN OP DE BEECK
Zodra je het complex uitloopt sta je midden in de binnenstad van Arnhem met zijn grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, gezellige restaurants, cafés, bioscopen en de sfeervolle Rijnkade. De vorig jaar aangelegde beek welke vanaf de Rijnkade door het centrum loopt stopt voor ons complex.

Ook park Sonsbeek en park Lauwersgracht zijn op loopafstand bereikbaar. In het weekend is er de sfeervolle en gezellige weekmarkt op slechts enkele meters lopen en natuurlijk niet te vergeten de 7 straatjes met een variatie aan kleine ambachtelijke winkels. Niet voor niets is Arnhem een van de gezelligste steden van het Nederland en gekozen tot beste winkelstad van het land!

Dit project heeft 40 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Iedere woonlaag beschikt over 10 appartementen. In totaal zijn er 9 woningtypes; 2- en 3 kamer appartementen. Op de begane grond vind u de gezamenlijke ingang, bergingen en een centrale berging gesitueerd alsmede de lift naar de verdiepingen.

De appartementen krijgen een volledige en luxe afwerking. In alle appartementen worden luxe keukens geplaatst. Deze worden afgewerkt met witte hoogglans panelen, stalen handgrepen, een multiplex werkblad en een achterwand.
De keukens zijn voorzien van de beste apparatuur van Siemens zoals een koelkast met vriesvak, een combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat met 5 zones en een wandschouwkap.
Het sanitair en het tegelwerk in de keuken, badkamer en toilet van Villeroy&Boch zijn van hoge kwaliteit.
De wanden in alle appartementen worden behangen- en daarna geverfd- opgeleverd. De vloeren worden gelegd met de beste kwaliteit laminaat.
Daarmee is de woning helemaal gereed voor bewoning en hoeft u er alleen nog maar uw meubels in te plaatsen!
Hierdoor wordt wonen in Op de Beeck ideaal voor mensen die graag in volledige luxe in het centrum van de stad willen wonen.

Voor alle appartementen wordt er maandelijks €50,00 in rekening gebracht (servicekosten) voor gemeenschappelijke kosten zoals schoonmaak, elektra gangen en trappenhuis, binnentuin, liftonderhoud, raambewassing en beheer.

Project Op de Beeck is gelegen aan de Beekstraat in Arnhem waar eens beddenspeciaalzaak Damminga gevestigd was en schuin tegenover het politiebureau en het gemeentehuis.
Het complex is goed bereikbaar via de centrumring. Parkeren kan in de diverse parkeergarages of met openbaar parkeren op straat. 
Op de Beeck ligt zeer centraal naar diverse winkels en midden in het bruisende stadscentrum van Arnhem.
Openbaar vervoer is bereikbaar via het Velperplein, Willemsplein, of slechts 10 min lopen naar het centrale bus en treinstation.
De snelwegen zijn te bereiken via de centrumring, de A12 richting Utrecht, de A325 richting Nijmegen allen op slechts een paar minuten rijden; u rijdt zo de stad uit!

Indien u geïnteresseerd bent vul dan het contactformulier in waarna wij u verder zullen informeren.
Tot Op de Beeck!

Prijs/optielijst (203.80 KB)

Tijdlijn

 • start bouw 2018
 • start verhuur mei 2019
 • oplevering vanaf januari 2020

Impressies

Verdiepingsoverzicht

Keuken impressies

Woningtypen

Type E

Appartement

Vanaf €1.295 p/m
 • 75-83 m2 woonopp.
 • 3 kamers kamers

Type G (vergelijkbaar met type I)

Begane grond appartement met privé tuin

€1.125 p/m
 • 71 m2 woonopp.
 • 3 kamers kamers

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  1 persoon

 • Man-vrouwverhouding

  53/47

 • Gezinnen met kinderen

  6%

Aanbieder