Pararius Huurwoningen

Amsterdam Diemen

Our Domain

Vanaf € 810 p/m (excl.)

 • 47 tot 50 m2 woonoppervlak
 • 2 kamers
 • 150 appartementen

Beschrijving

Luxe 2-kamer appartementen woonklaar opgeleverd. Beschikbaar vanaf februari 2020     

MODERN WONEN: OurDomain is de nieuwe manier van stedelijk wonen voor (young) professionals. Gelegen dicht bij het bruisende centrum van Amsterdam, brengt het echt kosmopolitisch wonen, stadsontwerp en ongeëvenaarde voorzieningen naar een van de meest verbonden en gecultiveerde locaties in Amsterdam. Wij bieden zeer uitgeruste huurappartementen en gebouwen, speciaal gemaakt voor uw gemak en comfort.

 • OurDomain Amsterdam Diemen biedt nieuwbouw studio’s (reeds verhuurd) en tweekamerappartementen (beschikbaar).
 • Alle appartementen worden woonklaar opgeleverd, met luxe keuken en badkamer, vloer- en wandafwerking.
 • Bewoners beschikken over talloze voorzieningen zoals een service desk, 24/7 beveiliging, lounges, fitness, private cinema, flexibele werkruimte, gemeenschappelijk dakterras, privé ruimte met grote keuken, wasserette, elektrische deelauto’s en nog veel meer…
 • Het complex ligt aan metro- en treinstation Diemen Zuid, waardoor de locatie perfect verbonden is met onder andere het centrum van Amsterdam (14 min) en de Zuidas (11 min).
 • Op de locatie zelf zijn veel commerciële voorzieningen  zoals een Albert Heijn, diverse restaurants-ars, parkeergarage, huisartsenpraktijk, tandarts, beautysalon & kapper, fietsenwinkel, enz.
 • GESCHIKT VOOR: (Young) Professionals

De appartementen

Om je echt thuis te voelen in je eigen woning, nodigt Our Domain bewoners uit om hun eigen persoonlijke sfeer en stijl in huis te creëren. Daarom bieden we ongemeubileerde, gestoffeerde appartementen aan met veel ruimte om hun eigen persoonlijke accenten aan de inrichting toe te voegen.

De appartementen zijn ruim en erg licht door de ramen vanaf de vloer tot het plafond . Daarnaast worden ze volledig afgewerkt opgeleverd, voorzien van een laminaat vloer, wit geschilderde wanden en plafond, gordijnrails, schilderij ophangsysteem en kapstok.

Alle appartementen hebben een moderne keuken met een composiet werkblad (kwartztop, 270+ cm lengte), witte kasten met zwarte handvatten, kabinet led-verlichting, afzuigkap met carbon filter, 4-pits Inductie kookplaat, oven & magnetron, gootsteen met luxe mengkraan, vaatwasser en een grote koelkast met vriezer.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche met mengkraan en een glazen deur, handkoekradiator, wastafel met mengkraan, spiegel en onderkasten. Daarnaast vindt u in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine en droger. Het toilet bevind zich in een aparte ruimte.

Ook aan uw veiligheid is gedacht. Our Domain biedt 24/7/365 beveiliging op locatie, beveiligingscamera's in de algemene ruimtes, elektronische sloten op de deuren met een deurspion, gecertificeerde deuren, ramen en sloten, sprinkler systeem, video intercom, persoonlijk postvak voorzien van slot en een beveiligde fietsenstalling. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met een lift.

Binnen de servicekosten vallen oa. Super high speed wired internet - 1Gb, High speed wireless internet - 300Mb, stadsverwarming (individuele meter), electra (individuele meter), water (individuele meter), IP TV kanalen. Een overzicht van de servicekosten vindt u HIER.

Inkomenseisen

 • Uw netto inkomen bedraagt minimaal 2x de kale huur
 • Geschikt voor (young) Professionals, niet geschikt voor studenten, minimale leeftijd 23+
 • Minimale huurtermijn 1 jaar
 • Maximale huurtermijn 5 jaar

Our Domain - Uw comfort

Onze stijl belichaamt het concept van een slimme stedelijke woning. Elke ruimte weerspiegelt een gemeenschappelijke realiteit en kleuren worden stijlvol neutraal gehouden, zodat iedere bewoner zich op zijn gemak voelt.

Grote ramen voor het meest natuurlijke licht, terwijl onze gemeenschappelijke ruimtes een gevoel van comfort en ontspanning bevorderen.

Buiten wemelen onze ruimtes van energie, geluk en vriendelijke uitwisselingen terwijl de omgeving en bewoners samenkomen om te genieten van onze voorzieningen en commerciële ruimtes. Een plek voor iedereen, ons motief is om iedereen van overal zich thuis te laten voelen.

Schrijf je nu in via de aanmeld button! Op het naastgelegen OurCampus Amsterdam Diemen - pal naast station Diemen Zuid (Dalsteindreef 6002) is er een informatiecentrum geopend met een team dat je persoonlijk kan informeren. Je bent van harte welkom op maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 16.00 uur.

South House (verwacht FEB 2020)

1 Bedroom Apartment  ongemeubileerd             39-50 m2              Q1 2020                              Vanaf € 810

Ben je student? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor bovenstaande appartementen. MAAR binnenkort gaan we in verhuur met een nieuw project en hier kunnen wel studenten worden gehuisvest (beschikbaar per februari 2020). Onderstaand een overzicht van de appartementen en studio's die daar worden verwacht. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden voor studenten? Schrijf je dan ook in via de aanmeldbutton en geef aan dat je student bent, de rest gaat vanzelf!

+ Toon meer

Afbeeldingen

Video

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  2 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  49/51

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  29%

  Landelijk gemiddelde: 21/79