Pararius Huurwoningen

Leuth

Pastoor van Tielstraat

€ 825,- tot € 865,- per maand

start verhuur
  • 115 m2 woonoppervlak
  • 4 kamers
  • 9 √©√©ngezinswoningen

Beschrijving

Omringd door het fraaie landschap van de Ooijpolder en de rivier De Waal wordt aan de zuidelijke rand van Leuth een kleinschalige nieuwbouwwijk gerealiseerd. Hier, uit de drukte maar op slechts 10 autominuten van Nijmegen zijn onlangs nieuwe, nog niet eerder bewoonde, huurwoningen opgeleverd.

Luxe en compleet:
De 3-laagse woningen zijn uitgevoerd met een royale living, luxe en complete open keuken inclusief vaatwasser. Op de verdieping worden drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. De badkamer is tot het plafond betegeld en voorzien van een douche met glazen scherm, enkele wastafel en een zwevend toilet. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar. De hoekwoningen, uitgevoerd met een dwarskap, hebben een extra ruime zolderverdieping.

Overweldigende natuur:
Leuth behoort tot de gemeente Berg en Dal, één van de mooiste gemeenten van Nederland. Het overweldigende landschap, de rijke cultuurhistorie en bijzondere wijnbouw vormen een trekpleister voor toeristen en natuurliefhebbers.

Leuth ligt in het hart van de Gelderse Poort, midden in de Ooijpolder. Het dorp beschikt over een basisschool, supermarkt, en enkele andere dagelijkse voorzieningen die het leven in een dorp veraangenamen. Het centrum van Nijmegen is met 10 minuten te bereiken.

Huurvoorwaarden:
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een minimale periode van één jaar.
- Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij het bruto maandinkomen gelijk dient te zijn aan minimaal 4 tot 4,5 maal de kale huurprijs. Voor tweeverdieners, zelfstandigen en gepensioneerden gelden afwijkende inkomenseisen.

De woningen zijn per direct aanvaardbaar en op aanvraag te bezichtigen.

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2018
  • start verhuur 2019
  • oplevering 2019

Impressies

Aanbieder