Q Residences

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verrijst een nieuw wooncomplex: Q Residences
Een iconisch ontwerp van Studio Gang, een van de meest gerenommeerde architectenbureaus ter wereld.
in ontwikkeling
  • 248 huurwoningen

Beschrijving

Interesse in Q Residences? Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Nieuwbouwproject in Buitenveldert

Q Residences is niet zomaar een bouwproject. Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verrijst een markant en iconisch wooncomplex. J.P. van Eesteren bouwt in opdracht van Kroonenberg Group aan een landmark van internationale allure. De 75 meter hoge woontoren ‘Quarts’ is de eyecatcher van het project en de ‘Cube’ van 35 meter hoog maakt het beeld compleet. Q Residences combineert het beste van twee werelden: aan de ene kant de imposante torens van de Zuidas, aan de andere kant de laagbouw en de vrije ruimte die typerend is voor Buitenveldert.

Q Residences

In nieuwbouwproject Q Residences komen in totaal 248 dure en middeldure huurwoningen. Ook is er circa 500 m2 op de begane grond bestemd voor functies als horeca, lifestyle en retail, De circa 130 parkeerplaatsen worden gerealiseerd in een ondergrondse parkeergarage en er komt een grote fietsenstalling voor 700 fietsen.

Q Residences wordt een stedelijke sculptuur met een kosmopolitische uitstraling. Dat betekent dat zowel de dynamiek van de stad als het groen en de rust vlakbij zijn. Winkelcentrum Gelderlandplein, Station Zuid, het fraaie Gijsbrecht van Aemstelpark en het uitgestrekte Amsterdamse Bos; het is allemaal in de buurt.

Zie jij jezelf al wonen in nieuwbouwproject Q Residences in Buitenveldert? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de woningen en progressie!

Tijdlijn

  • in ontwikkeling nu
  • verwachte oplevering Q2 2022

Impressie

Maps