Pararius Huurwoningen

Nieuwbouwcomplex Residence Dommelsteyn te Eindhoven.

Vanaf € 905,- /mnd (excl. servicekosten)

  • 30 - 64 m²
  • studio of 1 slaapkamer
  • 17 units

Beschrijving

Geheel nieuw opgeleverde, gemeubileerde appartementen in Residence Dommelsteyn! Midden in het centrum van Eindhoven, met uitzicht op het Stadswandelpark!

Indeling: Statige entree met toegang tot de appartementen.
Appartement: Zeer speelse, lichte ruimte met groen uitzicht. Alle appartement hebben een separaat toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is exclusief servicekosten, GWE, internet/tv en gemeentelijke belastingen
- Gezamenlijke fietsenberging
- Eventueel parkeerplaats los bij te huren
- Prachtig gerenoveerd, top kwaliteit!
- Maximale huurperiode voor internationale kandidaten is 12 maanden. Maximale huurperiode voor Nederlandse huurders is 6 maanden.

Tijdlijn

  • Nov. 2015 Start bouw
  • Dec. 2016 Start verhuur
  • Dec. 2016 Oplevering

Units

Impressies

Kaart

Aanbieder

Goeth Vastgoed is een verhuurmakelaar gespecialiseerd in huur, verhuur en vastgoedbeheer van particulier en zakelijk onroerend goed in Zuid – Oost en midden Nederland. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Goeth Vastgoed beschikt over een internationale klantenkring, zo werken wij nauw samen met een groot netwerk van bedrijven in Eindhoven en omgeving zoals ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en Bosch. Deze jarenlange samenwerking vertaalt zich in meer kansen voor u als eigenaar om uw woning(en) sneller te verhuren. Ons team onderscheidt zich door jarenlange kennis van de lokale markt, betrokkenheid en toewijding om van elke cliënt een tevreden klant te maken. We zijn gespecialiseerd in verhuur van woningen aan buitenlandse medewerkers, ook wel expats genoemd, en het beheer van de woning.