SAWA Roterdam

Wonen in het eerste houten gebouw van Rotterdam!
  • 109 woningen

Beschrijving

Wonen in het gezondste gebouw van Nederland?

Nieuwbouw in Rotterdam

Wonen in Rotterdam. In het eerste houten gebouw van Rotterdam. Nieuwbouwproject SAWA wordt een icoon op de Lloydpier. Het wordt een thuishaven waar je op adem komt. Met de stad aan je voeten. Je woont in een groene omgeving uitkijkend op de stad en de Maas.

Nieuwe koop en huurappartementen Rotterdam

In nieuwbouwproject SAWA in Rotterdam komen 109 woningen. Daarvan zijn 59 koopwoningen en 50 huurwoningen. Alle koop- en huurappartementen in SAWA hebben volop daglicht. Met terrassen en groene gevels stimuleert SAWA biodiversiteit in de stad Rotterdam. Planten, vogels en insecten krijgen in nieuwbouwproject SAWA alle ruimte om te leven. Je woont midden in het groen met Rotterdam aan je voeten. En dat het hele jaar door. Elk seizoen weer anders.

Alles van Rotterdam

SAWA wordt gerealiseerd in het Lloydkwartier wat ligt in Delfshaven. Alles wat Rotterdam te bieden heeft kom in het Lloydkwartier bij elkaar. Het is een historische en hippe buurt waar cultuur, sport, uitgaan, werken en wonen in balans is.

Sinds 2000 transformeerde het Lloydkwartier zich tot een aantrekkelijk woon-en werkgebied met volop ruimte voor creativiteit. Talrijke voorzieningen liggen in de buurt met de Euromast en Het Park om de hoek. In een kwartier fiets je naar de Markthal, Centraal station of het Theater.

In 2022 begint de bouw van SAWA. Verwacht wordt dat oplevering in 2023 klaar zal zijn. Over een paar jaar is groen wonen in het eerste houten gebouw van Rotterdam mogelijk!

Zie jij jezelf al wonen in SAWA in Rotterdam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de huurwoningen en progressie!

Impressie