Schieveste

Schieveste wordt een van de beste plekken om te wonen in de Zuidelijke Randstad.
Een spectaculaire én vriendelijke uitstraling. Een stoere plek, die de contrasten niet schuwt.
  • sociale huur, huur en koop
  • 3.000 woningen

Beschrijving

Meld je aan voor meer informatie!
Nieuwbouwproject in Schiedam

Op een van de belangrijkste OV-knooppunten in de zuidelijke Randstad zal een groot stedelijk stuk stad verrijzen met koop- en huurwoningen, commerciële en maatschappelijke voorzieningen. Nieuwbouwproject Schieveste zal op deze locatie circa 3.000 woningen realiseren.

Sinds 2019 wordt er hard gewerkt aan de plannen voor nieuwbouwproject Schieveste in Schiedam, direct tegenover het NS Station Schiedam Centrum. Het planvoorstel van Schieveste omvat ruim 300.000 m2, waaronder een klein deel bestaande gebouwen. De prognose is dat de bouw van Schieveste in september 2023 zal starten.

Wonen in Schieveste

In Schieveste wil je graag wonen, omdat je daar zo centraal woont. Elke minuut vertrekt er wel een trein, bus of metro op loopafstand! Parkeren doe je uit het zicht. Een autovrije, groene loper verbindt alle deelgebieden en nodigt uit tot ontmoeting.

In Schieveste komen koopwoningen, huurwoningen in de vrije sector en sociale huurwoningen. Een echte gemengde stedelijke centrumwijk!

Zie jij jezelf al wonen in nieuwbouwproject Schieveste Schiedam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de woningen en progressie!

Impressie