Pararius Huurwoningen

Ruim en betaalbaar wonen in Utrecht

vanaf € 850,- /mnd (excl.)

  • vanaf 100 m2
  • 1 en 2, slaapkamers
  • 66 appartementen

Omschrijving

Stadspoort Zuid: Ruim en betaalbaar wonen in Utrecht


Wonen op ruim 100 vierkante meter en op slechts tien minuten fietsen van het Ledig Erf en 12 minuten vanaf Utrecht Centraal Station, het kan in Stadspoort Zuid.


Stadspoort Zuid ligt aan de Europalaan, de zuidelijke invalsweg naar het centrum van Utrecht. Op deze voormalige kantoorlocatie met acht verdiepingen worden momenteel 66 nieuwe appartementen gerealiseerd.


De ruime appartementen hebben veel daglicht, plafonds van meer dan drie meter hoog, een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting en ook de keuken is compleet. Het stoere karakter van het voormalige kantoor blijft zichtbaar door de kale betonnen constructie en aluminiumkozijnen met grote ramen. Er is tevens veel parkeergelegenheid en het complex is goed bereikbaar vanaf de A12.


Hoe zijn deze aantrekkelijke huurprijzen mogelijk?
De gemeente Utrecht investeert de komende jaren in ontwikkeling van de Merwedekanaalzone tot een duurzame en levendige stadswijk. Op basis van de Leegstandswet zijn de appartementen tijdelijk te huren vanaf mei 2017 tot en met februari 2022.


De appartementen kunnen naar wens beperkt of compleet worden ingericht. aar de belangrijkste keuze is waar je wilt wonen, dichtbij de grond of juist op de bovenste verdieping met een geweldig uitzicht. Goed kiezen kan pas door rond te lopen en het pand letterlijk van alle kanten te bekijken, kom daarom naar de Open Avond op donderdag 6 april tussen 18:00 en 20:30 of de Open Dag op zaterdag 8 april 2017 tussen 10:00 en 14:00. Er zijn al enkele appartementen toegewezen, maar ook nog veel appartementen beschikbaar. In de bijlage van het inschrijvingsformulier ziet u welk appartement nog beschikbaar is.

Tijdlijn

  • Q1-2017 Start bouw
  • Q2-2017 Start verhuur
  • Q2-2017/ 1 mei 2017 Start oplevering

Woningtypen

Impressies

Kaart

Aanbieder

  • Boron Management BV in samenwerking met UVB

Stadspoort Zuid in samenwerking met Boron en UVB. Op basis van de Leegstandwet worden kantoorpanden aan de Europalaan te Utrecht worden omgebouwd tot startersappartementen voor een periode van vijf jaar.