Pararius Huurwoningen

STATIONSIDE APARTMENTS

Vanaf € 615,- /mnd (excl.)

  • 33 m2 – 66 m2
  • 155 studio’s en appartementen
  • studio’s, 1 en 2 slaapkamers

Beschrijving

STATIONSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Alphen aan den Rijn. De in totaal 155 luxe woningen zijn centraal gelegen, vlakbij het centrum en op steenworp afstand van het station. Vanaf dit station is er een rechtstreekse verbinding naar bijvoorbeeld Leiden of Gouda.


Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.
STATIONSIDE APARTMENTS beschikt daarnaast over een royaal gemeenschappelijk dakterras inclusief meubilering, een beveiligde fietsenstalling en een afgesloten parkeerkelder. Tevens kunnen huurders van STATIONSIDE APARTMENTS kosteloos gebruikmaken van de gemeenschappelijke fitnessruimte (CityGym).


Beschikbaarheid

Van de in totaal 155 units zijn alleen de appartementen nog beschikbaar. Een appartement huur je al vanaf € 615,- per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal m². De appartementen variëren in oppervlakte van 38m² tot en met 66m². Een overdekte parkeerplaats wordt mee verhuurd voor € 30,- per maand. Bij de verhuur van deze woningen worden er geen wachtlijsten gehanteerd en gaat het principe: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ op. Wees er dus snel bij!


Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen? Schrijf je dan nu snel in!

Tijdlijn

  • Q3 2017 Start verhuur
  • Q1 2018 Start bouw
  • gefaseerd vanaf augustus 2018 Oplevering

Kaart

Aanbieder

  • Cityside Apartments i.s.m. Koppes makelaardij B.V.

Cityside Apartments brengt studenten en young professionals een onvergetelijke (eerste)woonervaring op de beste plekken in Nederlandse steden en maakt tegelijkertijd bestaandvastgoed weer betekenisvol in de vorm van comfortabele wooneenheden.’ Dit doen we door leegstaande panden die in het centrum van een stad gelegen zijn om te bouwen tot wooncomplexen die van alle gemakken zijn voorzien. Van luxe keuken en modern sanitair tot aparte was- en droogruimtes en een gezamenlijk dakterras, compleet met loungebanken, planten en schaduwdoeken. Daarnaast worden alle appartementen en studio’s standaard opgeleverd met luxe vloer- en wandafwerking en gordijnen – onze huurders kunnen er zo in!
Onze uitgangspunten hierbij zijn betaalbaar, veilig, gemak en comfort en door dit niet uit het oog te verliezen, maken wij (financieel) toegankelijk én onbezorgd! Cityside Apartments is gestart in 2014 en heeft op dit moment luxe wooncomplexen opgeleverd in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Hoofddorp. Eind 2017 worden in Amersfoort 109 woningen opgeleverd. Daarnaast zijn we momenteel in de voorbereidende fase voor nieuwe projecten in onder andere Nieuwegein, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.