Pararius Huurwoningen

Delft

Tiles Delft

v.a. € 172.000,- tm € 230.000,- v.o.n.

start bouw
 • ca. 40 - 71 m2 woonoppervlak
 • 2 & 3 kamers
 • 52 woningen

Beschrijving

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. 

TILES: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 65 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.
Daarnaast biedt TILES nog een uitgebreid pakket aan extra collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld diverse deelauto’s, deelfietsen, lobby, extra werk- en vergaderruimten, groot dakterras en de MIELE Laundry-ruimte.

Alles op loopafstand
TILES is zeer centraal gelegen. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn XL en Winkelcentrum De Hoven, is ook het ziekenhuis, de bibliotheek en Sporthal De Buitenhof op loopafstand bereikbaar. Ook de bereikbaarheid zowel per auto en openbaar vervoer is goed geregeld. De tramhalte (lijn 1) is praktisch voor de deur, het treinstation ligt op 8 minuten afstand en de wegen A4, A13 en N470 zijn binnen handbereik.

Planning - Donderdag 4 april in verkoop!
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? Donderdag 4 april 2019 start de digitale verkoop van deze 52 prachtige appartementen in Delft.  Vanaf dat moment kun je je daadwerkelijk inschrijven voor één van de appartementen. Ook zullen dan alle verkoopstukken als download op deze website beschikbaar zijn.
De planning voor start bouw is medio september 2019 en de oplevering zal medio het eerste kwartaal 2022 zijn.

Duurzaam en EPC
Duurzaam wonen is belangrijk. In TILES zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig. 

De duurzaamheidshypotheek
Omdat TILES zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Meer weten? klik dan nu op het inschrijfformulier voor meer informatie op de site van de aanbieder.

+ Toon meer

Tijdlijn

 • start digitale verkoop 4 april 2019
 • start bouw medio september 2019
 • (verwachtte) oplevering Q1 2022

Impressies

Over de buurt

 • Gem. huishouden

  2 personen

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Man-vrouwverhouding

  49/51

  Landelijk gemiddelde: 21/79

 • Gezinnen met kinderen

  45%

  Landelijk gemiddelde: 21/79

Aanbieder

VORM ontwikkeling B.V.

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Je doet het namelijk niet iedere dag en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen in je leven. Daarom doen wij er alles aan om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen we de voorpret, helpen we je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken wij mee over de afwerking. Zodra een project in verkoop is, vind je uitgebreide informatie op de projectwebsites van ons huizen aanbod. We helpen je graag om jouw VORMHuis te vinden.

De Thuismaker

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORM Finance, VORMotica en 6 D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.