Tree House

Alles en iedereen komt samen in Tree House Rotterdam: het nieuwe gebouw dat in 2025 tussen het centraal station en Centrale Post staat.
initiatiefase
  • 52m² - 71m²
  • 284 appartementen

Beschrijving

Nieuwbouwproject Tree House Rotterdam komt eraan!
De plek in Rotterdam waar alles samenkomt

Alles en iedereen komt samen in Tree House Rotterdam: het nieuwe gebouw dat in 2025 tussen het centraal station en Centrale Post staat. Bij Tree House kan je wonen, werken, leuke dingen doen en ontmoeten. Tree House wordt een groen, gezond en gastvrij. Het wordt een spectaculair gebouw waar Rotterdam trots op zal zijn.

Nieuwbouw in Rotterdam

Nieuwbouwproject Tree House is geïnspireerd op het ecosysteem van een boom. Het gebouw Tree House is sterk verankerd op haar plek, haar bladeren vangen zonne-energie op en het houdt een deel van het regenwater van de stationshal van het Centraal Station vast dat bij hevige buien van het dak stroomt. In Tree House is er een grote aandacht voor het gebruiken van duurzame en onderhoudsvrije materialen met een houten uitstraling. In het gebouw gaat groen veelvuldig gebruikt worden. Nieuwbouwproject Tree House wordt een aantrekkelijke leefomgeving voor de bewoners, gebruikers en bezoekers.

Nieuwbouwproject Tree House heeft 284 appartementen waarvan 168 huurappartementen; 82 middeldure huurappartementen en 86 vrije sector huurappartementen gelegen op de 12 t/m 25e verdieping. De middel huurappartementen hebben gemiddeld een oppervlakte van 52m² en hebben twee kamers waarvan 1 slaapkamer. De 86 vrije sector huurappartementen bestaan uit twee- en driekamerappartementen variërend van 55m² tot 71m² met een gemiddelde van 62m².

Nieuwbouwproject Tree House krijgt een gevarieerd en kwalitatief woningaanbod. Flexibele kantoren, een cultuurplatform met het hele jaar door een interessante programmering. En natuurlijk aantrekkelijke horeca.

Een nieuwe plek die verbindt

Nieuwbouwproject Tree House in Rotterdam wordt een opvallende verschijning. Door de stadstribune en een daktuin met horeca, wordt Tree House een dynamische plek gecreëerd aan het Delftseplein.

Het groen in en om Tree House zorgt voor nieuwe ontmoetingsplekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Op de stadstribune zitten buurtbewoners, reizigers, toeristen, studenten, mensen van kantoor en taxichauffeurs straks naast elkaar. Om een gezond broodje te eten, een kop koffie te drinken of om gewoon even te genieten van de dynamiek van Rotterdam Centraal, het uitzicht op het stationsplein en de klingelende trams en treinen.

De bereikbaarheid van de locatie met het openbaar vervoer (OV) is door de ligging naast Rotterdam centraal uitstekend te noemen. Parkeren zal voor het gehele project duurzaam en structureel opgelost worden met 24/7 parkeerabonnementen in bestaande parkeervoorzieningen binnen een straal van 500 meter.

Verwacht wordt dat Tree House in 2025 klaar is.

Zie jij jezelf al wonen in nieuwbouwproject Tree House Rotterdam? Bezoek dan de projectpagina voor meer informatie over de huurwoningen en progressie!

Tijdlijn

  • initiatiefase nu
  • oplevering (prognose) 2025

Impressie