Pararius Huurwoningen

Enschede

Twentec

vanaf € 793,- per maand ( excl. servicekosten a € 100,-)

wederverhuur
  • 90 - 150 m2 woonoppervlak
  • 3 kamers
  • 87 woningen

Beschrijving

Appartementencomplex Mooienhof

Mooienhof is gelegen in het hart van Enschede, midden in het winkelgebied. Het gebouw bestaat uit appartementen van circa 100 m2 en twee grote penthouses verdeeld over dertien verdiepingen. De appartementen zijn uitgevoerd in verschillende typen, veelal met twee slaapkamers. De keuken is compleet met inbouwapparatuur en de badkamer volledig. Elk appartement heeft een loggia. Het uitzicht vanuit de appartementen en vanaf de loggia is prachtig, heel Enschede is te overzien.

Er zijn meerdere ruime appartementen beschikbaar van 96-108 m2, modern uitgeruste keuken en badkamer. Schrijf je snel in om te zien welke appartementen er opnieuw beschikbaar zijn.

Enschede centrum
In de jaren negentig ging het stadshart van Enschede volledig op de schop. Het Van Heekplein, genoemd naar een telg van de textielfamilie die onlosmakelijk is verbonden met de stad, was onderdeel van de ingrijpende verbouwing. Nu de grootscheepse stadsvernieuwing is voltooid, is hier een gezellig stadsleven opgebloeid. Het vernieuwde plein is een plezierige ontmoetingsplaats. Winkelende mensen doen er hun inkopen op de markt of in een van de winkels die aan dit stijlvolle plein liggen. Dankzij de perfecte ligging in het culturele hart van de stad is rondom het Van Heekplein een multifunctioneel leefgebied ontstaan. Op en rondom het plein zijn talloze mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan, gezellig te winkelen of te ontspannen in het park. Overdag en ’s avonds, als het plein in sfeervol licht is gehuld, heerst een prettige sfeer. Enscheders voelen zich hier veilig en op hun gemak.

Beschikbare appartementen

Op dit moment zijn de volgende 5 appartementen beschikbaar:

10-21

10-44

10-71

10-112

10-113

Schrijf je nu snel in voor de beschikbare appartementen!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2001
  • oplevering 2003
  • wederverhuur nu

Impressies

Aanbieder