Pararius Huurwoningen

Nieuwbouwcomplex - Victoriapark Lighting – Eindhoven

Vanaf € 524,80 /mnd (excl.)

  • Vanaf 30m2 tot 87m2
  • 1 slaapkamer
  • 567 city lofts en 49
    penthouses

Beschrijving

Woon in hartje Eindhoven zonder zorgen! De 567 moderne city lofts en 49 penthouses van het totaal gerenoveerde gebouw Victoriapark Lighting zijn volledig gemeubileerd en beschikken elk over een eigen keuken en badkamer. Hello privacy! De woningen zijn vanaf nu beschikbaar op basis van Short Stay, verblijf tot maximaal 12 maanden.

De ligging kan niet beter! Victoriapark Lighting is uitstekend bereikbaar per OV en auto, de stad is om de hoek en het station is 6 minuten lopen. Op de begane grond van het gebouw vind je een grote Emté supermarkt, restaurants, lunchrooms en een leuk koffietentje!

Bezoek onze website en boek meteen je woning: www.eindhoven2stay.com

Neem zelf een kijkje in deze city lofts en penthouses! Sluit je aan bij onze dagelijkse Open Huis tour, van maandag tot en met donderdag. De tour start om 17.15 uur vanaf ons kantoor: Victoriapark 4, Eindhoven. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst per e-mail of telefoon.

Tijdlijn oplevering project

  • Q1 2015 Start bow
  • 20 mei 2016 Start verhuur
  • 20 juli 2016 Oplevering

Woningtypen

Aanbieder

Holland2Stay staat voor Smart Stay! Onze mooie en moderne woningen zijn zelfstandig en volledig gemeubileerd. Kant en klaar, je trekt in en geniet meteen van je privacy voor een betaalbare prijs. Op dit moment beheren wij meer dan 2600 studio’s en appartementen in de meest populaire steden waaronder Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Kaart