Pararius Huurwoningen

Wonen in een prachtig monumentaal pand in het bruisende hart van Tilburg

€ 815,- /maand (incl. servicekosten)

 • m2: 27 m2 – 42 m2
 • 0-1 slaapkamers
 • 13 luxe gemeubileerde studio’s en appartementen

Omschrijving

Per 1 mei komen er 13 luxe gemeubileerde studio’s en appartementen beschikbaar in dit prachtige karakteristieke herenhuis in het centrum van Tilburg.
Dit sfeervolle monumentale pand wordt op dit moment volledige gerenoveerd, maar de oude elementen zullen zoveel mogelijk bewaard worden. Het pand is gelegen in het centrum van Tilburg, om de hoek van het centraal station, horeca gelegenheden en uitvalswegen. Achter het pand liggen 7 parkeerplaatsen die erbij gehuurd kunnen worden.


De studio’s en appartementen variëren van 27-42 m2. De woonruimtes beschikken over hoge plafonds, wat een ruimtelijk effect geeft, deze ruimte zal optimaal benut worden doormiddel van vides. Via een vaste trap zal de vide te bereiken zijn waar het slaapgedeelte zich bevindt. Woningen worden opgeleverd van hoogwaarde kwaliteit. Nieuwe badkamers en keukens voorzien van alle gemakken. Voorzien van nieuwe moderne meubilering en SMART TV.


In het souterrain zal een gezamenlijke wasvoorziening zijn, met verschillende wasmachines en droogapparaten.


Het betreft hier een studio, gelegen op 1e etage links aan de voorzijde van het pand.


Bijzonderheden:

 • Appartementen kunnen voor onbepaalde duur gehuurd worden. Minimale huurperiode is 6 maanden
 • Huurprijs is inclusief servicekosten. Exclusief kosten voor GWE (voorschot), TV/internet (€30,00 per maand) en gemeentelijke belastingen
 • Mogelijkheid tot het huren van privé parkeerplaats achter het pand, kosten € 80,00 per maand
 • Alle woningen krijgen een kleine privé berging in het souterrain en gezamenlijke fietsenberging
 • Borgsom 1 maandhuur

Tijdlijn

 • 2017 Start bouw
 • maart 2018 Start verhuur
 • mei 2018 Oplevering

Plattegronden

Impressies

Kaart

Aanbieder

Goeth Vastgoed is een verhuurmakelaar gespecialiseerd in huur, verhuur en vastgoedbeheer van particulier en zakelijk onroerend goed in Zuid – Oost en midden Nederland. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Goeth Vastgoed beschikt over een internationale klantenkring, zo werken wij nauw samen met een groot netwerk van bedrijven in Eindhoven en omgeving zoals ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en Bosch. Deze jarenlange samenwerking vertaalt zich in meer kansen voor u als eigenaar om uw woning(en) sneller te verhuren. Ons team onderscheidt zich door jarenlange kennis van de lokale markt, betrokkenheid en toewijding om van elke cliënt een tevreden klant te maken. We zijn gespecialiseerd in verhuur van woningen aan buitenlandse medewerkers, ook wel expats genoemd, en het beheer van de woning.