Wilhelminahaven Oosterhout

Een nieuwe woonwijk in ontwikkeling
Realisatieperiode
  • 208 koop- en huurwoningen

Beschrijving

Wonen in een wijk die je alles geeft

De Wilhelminahaven is een unieke woonkans op nog geen vijf minuten van het centrum van Oosterhout. Langs het Oosterhoutse Wilhelminakanaal en natuurgebied De Vrachelse Heide verrijzen in 2021 de eerste woningen van project Wilhelminahaven. En jij kunt er wonen! Het project omvat 208 woningen die over alles beschikken wat je nodig hebt. 

Wat kun je verwachten? 

Wilhelminahaven staat voor authenticiteit, diversiteit, wooncomfort, duurzaamheid en groen. Met een natuurgebied als achtertuin en een groene verbinding dwars door de wijk is de natuur altijd dichtbij. 

De nieuwe wijk is niet alleen uniek vanwege de prachtige locatie, maar ook vanwege de bijzondere architectuur. De hele wijk is geïnspireerd op woningen uit de jaren ‘30. Denk aan statige, tijdloze panden met een afwisselend kleurenpalet en een strak design, maar zonder de individualiteit van de bebouwing uit het oog te verliezen.  

Die individualiteit is vooral terug te zien in de verscheidenheid aan woningen. Het project omvat een grote diversiteit aan woningtypes, ieder met unieke kenmerken. Denk aan fraai gedetailleerde rijwoningen met grote raampartijen en een ruime tuin met berging, maar ook aan fraai afgewerkte appartementen met architectonische details. Wilhelminahaven is daarmee een wijk vol diversiteit die aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen. Het project omvat 208 woningen, zowel koop- als huur,  in diverse prijsklassen. 

Duurzaamheid
Ook wie duurzaam wil wonen zit in Wilhelminahaven goed: duurzaamheid heeft bij de planvorming veel aandacht gekregen. De woningen worden opgeleverd zonder gasaansluiting en met warmtepomp. Sommige woningen krijgen bovendien zonnepanelen op het dak. Alle woningen zijn uitgerust met een optimale isolatie en slimme temperatuurregelaars. Kortom: Wilhelminahaven is klaar voor een duurzame toekomst. 

blijf op de hoogte!

Gun jij jezelf een prachtige, duurzame woonplek met een natuurgebied als achtertuin op vijf minuten fietsen van het centrum? Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Tijdlijn

  • Start realisatie 2020
  • Realisatieperiode nu

Impressies