Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Villa Ruurloseweg in Barchem

€ 2.545,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Barchem
Postcode
7244 AV
Straat
Ruurloseweg
Oppervlakte (m²)
268 m²
Huurprijs per maand
€ 2.545,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
5
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Energielabel A
 • Aantal badkamers: 2
 • Woningtype: Villa
 • Tuin
 • Vloerbedekking: Hout, Tegelvloer
 • Garage
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 2016

Beschrijving

928155

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

De genoemde huurprijs is gestoffeerd. De woning is tegen een hogere huurprijs eventueel ook gemeubileerd te huur.

Indeling begane grond : 

Overdekte entree. Lichte ruime hal met trapopgang, garderobe en van hieruit toegang tot de werkruimte, living en de leefkeuken. Riante, moderne living met veel ramen en lichtinval. Via een schuifpui loopt u zo het terras op en de tuin in. Het eetgedeelte in de woonkeuken heeft eveneens een schuifpui met toegang tot een tweede terras. De royale woonkeuken biedt plaats voor een hele grote eettafel, waar veel gasten kunnen zitten. Het keukengedeelte van de woonkeuken heeft een SIEMATIC keuken met groot kookeiland voorzien van luxe inbouwapparatuur van BOSCH.  

Vanuit de woonkeuken kunt u doorlopen naar het sanitaire gedeelte met hierin 2 toiletten en een wastafel, hier vindt u tevens een ruime voorraadkast. Via een verborgen doorgang kunt u vanuit de keuken ook in de bijkeuken komen, hier is een verhoogd plateau voor uw wasmachine/ droger en ketel met vloer- en wandverwarmingsinstallatie. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Vanuit zowel het sanitaire gedeelte als via de bijkeuken kunt u via de achterdeuren doorlopen naar de tuin.  

1 e verdieping : 

Trappenhuis met vide, ruime overloop met toegang tot de vier slaapkamers en de tweede badkamer met Whirlpool, regendouche, wastafel met hierin ook het 3e toilet. Royale ouderslaapkamer met ruime inloopkast en annex luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Ook de andere drie slaapkamers zijn ieder zeer ruim met veel ramen en lichtinval. De gehele 1e verdieping is voorzien van wandverwarming.  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een minimale borg van 2 maanden huur aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

+ Toon meer

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl